Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikkerhetsmessige Risiko Med en sprukket frontrute

Å kjøre en bil med en sprukket frontrute kan bety mer enn en enkel estetisk feil eller liten irritasjon. En sprukket frontrute er en sikkerhetsrisiko for deg og dine passasjerer. Skade på frontruten kan påvirke din evne til å kjøre bil og hvordan bilen din kan reagere i en krasj. Svekket Vision

Avhengig av hvor den ligger, kan frontruten sprekk forårsake en hindret visning av veien eller førerens omgivelser. Uansett hvor sprekken er, er det sannsynlig at en sjåfør vil ser på det punktet for å navigere gjennom trafikken. Sprekker i frontruten kan være store nok til å forårsake en blind flekk. Siden reaksjonstiden er av største betydning mens du kjører, kan en blind flekk føre til at du treffer en annen bil, et dyr eller en person som krysser veien.
Utløsning av kollisjonsputene

Når en airbag utløses, spesielt en passasjer-side airbag, slår det frontruten i mange modeller. Hvis en frontrute er sprukket, kan det ikke være sterk nok til å motstå den plutselige virkningen av airbag fra inne i kjøretøyet. Hvis frontruten mislykkes, kan airbagen ikke distribuere riktig, og passasjeren kunne opprettholde unødvendige skader. Ifølge frontruten ekspert nettsted GlassDoctor.com, bør en sjåfør vurdere kollisjonsputer brutt hvis frontruten er sprukket i noen biler.
Structural Svakhet

frontruten kan kompromittere den strukturelle integriteten til bilens førerhus hvis den er sprukket. Frontruter er utformet for å passe tett på plass og forsterke stabiliteten av bilens tak. Ifølge SpeedyGlass.com, frontruten og bakrute spille en viktig rolle i å støtte taket av et kjøretøy. Hvis en bil er involvert i en krasj og ruller på taket, vil en sprukket frontrute gjøre det lettere for vekten av bilen for å kollapse på sittegruppe - og menneskene i disse setene. Den tykke frontruten glass, uten en sprekk, bidrar til å forsterke taket slik at den holder seg på plass når mer makt er lagt til.
Andre Restraint

Setebelter er den primære besøksforbud enheten i en bil, men en uncracked frontruten kan tjene som en backup. Skulle en bilbeltet ikke fungere ordentlig, eller hvis en driver ikke er iført en, fungerer frontruten som en barriere for å holde sjåføren eller passasjeren kropp fra å bli kastet ut av bilen. Sjansene for å overleve i en krasj er betydelig mindre når noen blir kastet fra en bil, ifølge TeenDriverImprovement.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146445.html

Previous:
Next:

driving Safety