Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Løse gjenstander i biler og sikkerhetsrisiko

Løse gjenstander i biler kan bli sikkerhetsrisiko hvis du er involvert i en ulykke. Den ekstrem akselerasjon eller nedbremsing utstilt under en bilulykke kan forårsake elementer for å bli prosjektiler som kan skade eller drepe passasjerene. Effekter

bli truffet av en løs element kastet i en ulykke kan forårsake betydelig skade. Advokatfirmaet Michael Pines, APC, gjør oppmerksom på et ekstremt tilfelle der en person ikke bilbeltet ble kastet inn i forsetet, og drepte en skikkelig-behersket passasjer.
Prevention

p Hvis bilens last området er permanent tilgjengelig fra innsiden av bilen, sørg for å binde ned last eller bruke en last barriere for å holde elementer fra å bli prosjektiler. Ellers satt løse gjenstander i bagasjerommet.

Vanlige løse gjenstander

Vanlige elementer som kan bli sikkerhetsrisiko i tilfelle en kollisjon inkluderer mobiltelefoner, CD tilfeller, paraplyer og vesker.
små gjenstander

Selv et lite objekt kan kastes og få fast under din gasspedalen eller bremsepedalen hvis du er involvert i en ulykke . Sikre små elementer i lasten områder i bilen hvor de er likevel lett tilgjengelig.
Løse gjenstander som forstyrret

Putting løse gjenstander bort vil ikke bare hindre skader i tilfelle en ulykke, vil det også hjelpe deg å unngå å bli en distrahert driver. Ved å sette din mobiltelefon mer enn en armlengdes avstand unna, vil du unngå trangen til å ta ringe eller sende tekstmeldinger mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146432.html

Previous:
Next:

driving Safety