Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Typer Trailer Lights

Trailer lysene gjør en trailer mer synlig og derfor mye tryggere for deg og andre sjåfører. En rekke forskjellige trailer lysene er på markedet. Noen bruker vanlige glødepærer, mens andre inneholder LED lys. De kan være overflaten mount og festet på utsiden av tilhengeren eller innfelt montering og innfelt litt slik at lysene er flush med trailer eksteriør. Trailer lysene også ledninger som er koblet til bilens elektriske system. Baklykter

Trailer baklys passer på baksiden av tilhengeren og lyser opp når bilen bremse eller stoppe. Noen har også lyse for å indikere blinklys. De fleste baklys er rød eller en rødlig farge, som rav. Baklys er tilgjengelig i forskjellige former som inkluderer rund, oval eller rektangulær. Størrelser varierer, men er vanligvis minst 4 inches bredt for runden og mer enn 2 inches høy og 6 inches bred for de ovale eller rektangulære.
Backup baklykter

Backup baklys er også plassere på baksiden av tilhengeren som et supplement til baklykter. Backup lamper indikerer bilen sikkerhetskopiering og er tilgjengelig i klar eller hvit. De er vanligvis runde og omtrent samme størrelse som baklykter. Blir

sidemarkeringslykter

sidemarkeringslykter, også kjent som omrisslykter, plassert på siden av hengeren. En av deres oppgaver er å bidra til å sikre sidene har nok klaring til å passe gjennom et gitt område. Sidemarkeringslykter er tilgjengelig i gult, rødt eller en kombinasjon av en halv gult og halvparten rødt. Former inkluderer oval, rektangulær, trekantet eller en liten rund sidemarkeringslykt, mye mindre enn den runde baklys. Sidemarkeringslys lys barer er også tilgjengelig, ofte med en svart eller grå metall bar utstyrt med tre små, oransje, rød, eller klare lys. Sidemarkeringslykt størrelser også variere og er vanligvis mindre enn baklykter. Rektangulære sidemarkeringslykter kan være så liten som 3 inches lange mens lyset striper kan være tynnere, men har en lengde på 15 inches eller mer. Noen lys er utstyrt med refleks for å øke sikten.
License Plate Lights

License Plate lysene er montert i nærheten av tilhengerens nummerskilt slik at det kan være lett synlig. Noen er en del av et nummerskilt ramme, mens andre stå alene og er montert over eller under platen. Lisens plate lys kommer i enten runde eller rektangulære former og i flere forskjellige stiler. Noen er forkrommet, mens andre har en plast base. Lisens plate lys vanligvis har en liten hette over den øverste delen av lyset for å rette lyset nedover mot lisens plate. Størrelser varierer, med de fleste som måler minst to inches lang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146397.html

Previous:
Next:

driving Safety