Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva er tegn på at det er sukker i din Gas Tank

Biler er praktisk;? De får oss fra ett sted til et annet uten bekymringer. Men når vår bil viser tegn til å ha problemer, kan det bli kostbart å fikse dem og føre til mye stress. Verre deretter din vanlige bil problemer, noen ganger spøkefugler eller til og med en ex-ektefelle som kan sabotere bilen din, forårsaker enda flere problemer. En vanlig prank mot bileiere er den gamle sukker i bensintanken knep, fordi mange tror at dette vil føre til at motoren å brenne. Mens det er en ekkel knep å trekke, effektene er ikke alle som plagsom. Identifikasjon

Et par forskjellige måter å fortelle om noen satt sukker i bensintanken eksisterer. Den vanligste måten for deg å identifisere problemet er faktisk å se sukker granulater i din gass tank kammeret når du åpner tank. Du kan selv se det på fortauet ved bilen. Ettersom hullet er ganske liten, søl sukkeret er vanlig. Noen ganger den skyldige vil også fortelle deg at hun satt sukker i bensintanken. Hvis noen har en grudge mot deg, hun sannsynligvis vil ønske å gni det i ansiktet ditt. Ved å bringe bilen til en bil butikk, kan du finne ut om noen faktisk sette sukker i bensintanken, og en mekaniker vil diskutere de ulike alternativene er tilgjengelige for deg.
Effekter

Du vil merke noen problemer med bilen din hvis noen setter sukker i bensintanken. De vanligste effektene er drøye av kjøretøyet og ikke være i stand til å starte bilen i det hele tatt. Mange antar at bilen har kjørt ut av gass når sukker blir satt i sine gasstanker. Effektene er like, så du må prøve å identifisere problemet så tidlig som mulig.
Betydning
p Som AA1Car Diagnostic and Repair påpeker, siden sukker vil ikke oppløses i bensin det vil føre til problemer med kjøretøy og kan forårsake skader. Sukkeret blir tett i din drivstoff filter, blokkerer gassen fra å ha muligheten til å reise gjennom filteret for å nå motoren din. Det er derfor du oppleve effekten av å gå tom for gass, drøye ut eller ikke å få bilen i gang. Sannsynlig at du blir nødt til å erstatte drivstoff filter, eller hvis du ikke har startet bilen siden du lagt merke til sukker, få det slept til en butikk i nærheten, og be dem om å slippe gass tank og få sukkeret ut.

med Misforståelser

En vanlig misforståelse om sukker i bensintanken gjør problemet mye verre da det virkelig blir. På Car Talk bemerker myten om at siden sukker ikke oppløses i bensin vil det herde i motoren og hele motoren vil forbrenne. Imidlertid vil sukkeret aldri når motoren din som et sett med filtre blokk rusk fra å reise så langt.
Prevention

For å hindre noen fra å sette sukker i bensintanken, bare rett og slett få et låsbart lokk som bare nøkkelen holderen kan få tilgang til. På denne måten kan du få være trygg på at ingen ender opp med å trekke pranks på deg eller kjøretøyet. Sørg for å holde nøkkelen bort fra noen som har en grudge mot deg, eller som blir sjalu av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146010.html

Previous:
Next:

driving Safety