Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Teenage Street Racing Fakta

Streetracing er en fare som påvirker alle på veien. Det er en fare for syklistene, tilskuere og andre sjåfører, og tenåringer og andre unge sjåfører må bli advart om dette farlig praksis. Accident Rate

delvis forverret av street racing, er tenårene ulykkesfrekvens fire ganger så stor som voksne.
Teen dødelighet

Bilulykker er den ledende dødsårsaken av ungdommer i alderen 16 til 20. Road racing er en liten, men medvirkende årsak til disse tallene.

Farer

I 2001 ble om lag 135 fatale bilulykker antas å være en konsekvens av ulovlig street racing. Teenage engasjement bidrar til å forklare hvorfor en full 45% av ungdoms bil dødsfall involverer overdreven hastighet.
Tvangsfullbyrdelsesloven

I 2001 var det 290 gateløp tilfeller i California alene. Anti-street racing lover ofte innkreve høye bøter og impounds mot syklistene. Plus, ungdoms tilskuere straffeforfulgt også, spesielt i San Diego-området.
Crime

Streetracing antas å være grunnen til at racing-vennlige biler er så ofte målet for tyveri. Politiet har også koble street racing til gjengen aktivitet, med racing team ofte involvert i småkriminalitet. Gjennomsnittsalderen for gjengmedlemmer er 17 og medlemmene er 60 ganger mer sannsynlig å være et offer for et drap.
Historie

De fleste historikere mener at street racing begynte som en reaksjon på amerikanske forbudstiden, hvor bootleggers gjort outrunning politiet en vanlig forekomst. Street racing sin moderne kultur har funnet sin sterkeste base i Sør-California.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146299.html

Previous:
Next:

driving Safety