Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik beskytter du deg mot Carjacking

Tusenvis av mennesker over hele verden opplever carjackings hver eneste dag. Mange rett og slett ikke vet hvordan de skal treffe tiltak for å hindre tyver fra å stjele bilene sine. Lær hvordan du kan bedre utdanne og beskytte deg mot carjacking. Instruksjoner
en

En av de største tingene du kan gjøre for å hindre carjacking er ved varsling på steder der carjackings kan finne sted. Disse inkluderer steder som sitter ved et rødt lys, hoteller, minibanker, parkeringsplasser, kjøpesentre, bilvask, drive-through på fast restauranter, og betjent parkeringsplasser.
2

Neste, sørg for at vinduene er rullet opp, og at du låste bilen dører, spesielt når du blir stoppet ved rødt lys for en lang periode.
3

Når du stopper foran en bil, sørg for å forlate noen plass å flykte. Du vet aldri når en carjacker kan vises og prøve å stjele bilen.
4

Når det gjelder parkering, park i nærheten av en godt opplyst område og unngå fjerntliggende områder.
5 p Hvis bilen din bryter ned og noen frivillig kommer til å tilby deg å hjelpe, ikke bare bare åpne døren og la dem velkommen. Det er bedre å være safe than sorry. Ring ditt forsikringsselskap eller lokale slep service.
6

Beware of fender Benders. Med andre ord, ikke falle for "bump og rane." Hvis noen med vilje treffer bilen som en måte å få deg ut av bilen, rett og slett oppmerksom på sin lisens plate og ringe politiet. Mange av Carjacking ordninger omfatter overtale sjåføren å komme seg ut av bilen sin.
7

slutt, hvis du står overfor en carjacker, ikke bekjempe dem. Ditt liv er ikke verdt å risikere, ingen rolle hvor lyst det er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146184.html

Previous:
Next:

driving Safety