Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Bilstolen Lover i New York State

Den 24. november 2009, og innførte New York State tøffere barnesikringssystemer lover, krever at alle barn, inntil de når sin åttende fødselsdag, for å bruke et passende bilsete når man kjører i et motorkjøretøy. The New York State guvernørens Traffic Safety Committee (GTSC) hevder motorkjøretøyer krasjer er den ledende årsaken til utilsiktet skade dødsfall blant barn 14 og under. GTSC påpeker at loven i seg selv er ikke nok til å beskytte et barn. Betydning

Ifølge New York State Police (NYSP), barneseter redusere risikoen for dødelige skader blant spedbarn og småbarn i personbiler med 71 og 54 prosent. NYSP data viser at, i New York, er over 90 prosent av bilbarnestoler feil bruk. GTSC advarer om at loven alene ikke gir tilstrekkelig beskyttelse. Andre faktorer, som for eksempel alder og størrelse av et barn, og hvilken type sete og bruk av det, spiller en stor rolle.
New York State Law

Under New York State lov, må alle motorkjøretøy passasjerer under åtte sikres i en egnet barnesikringsutstyr. Barn under fire må bruke et barnesete som er festet til et kjøretøy med et sikkerhetsbelte eller kjøretøy anker system, oftest LATCH metoden. Barn under fire som veier mer enn 40 pounds kan bruke en beltestol med en lap /skulder belte kombinasjon. Denne samme oppsett gjelder barn mellom fire og syv. Hvis et kjøretøy bare har hoftebeltene, kan den brukes i stedet for en beltestol med lap /skulder belte combo. Alle personer under 16 år må dempes av et sikkerhetsbelte, med mindre dekket av ovennevnte barnesikringsutstyr forskrifter.
Enforcement

En bot på ingen mindre enn $ 25, men ikke mer enn $ 100 resultater fra krenker deler av New York State lov om barn under 16 år. For et første angrep, vil retten frafalle denne straff hvis tiltalte gir bevis på at en egnet barnesikringsutstyr ble kjøpt mellom brudd og domstol utseende datoer. Loven gir en bot på opp til $ 50 hvis en driver eller forsetepassasjer, 16 år eller eldre, ikke er spent opp.
Dispensasjoner

Personer med fysiske funksjonshemninger, sertifisert av en lege, er unntatt fra New Yorks barns sikkerhet sete lover. GTSC bemerker at drosjer og offentlig transport busser er unntatt fra loven. New York-lov gjør samtale for skolebuss operatører for å sikre barn under fire på en hensiktsmessig barnesete.
Riktig bruk

Vanligvis bemerker New York produsentens retningslinjer for å fastslå den passende festesystem for et barn. GTSC antyder spedbarn forbli i et barnesete til de er i det minste ett år gammel og minst 20 pounds. GTSC råder bruk av konvertible plasser for spedbarn og småbarn. Stille inn setet som bakovervendt for spedbarn mellom fem og 30 til 35 pounds. Konvertere den til forovervendt når barnet er eldre enn ett og veier mellom 20 og 40 pounds. Når produsenten anser et barn for stor for et spedbarn eller konvertible sete, anbefaler GTSC en beltestol før barnet når 4-fot-9-inches høy. Det tryggeste stedet for ungdom under 12 år, bemerker GTSC, er baksetet av en motorvogn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146498.html

Previous:
Next:

driving Safety