Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan finne den riktige Tongue Vekt av en Trailer

Kjøring med tilhenger kan virke som en skremmende prospektet, men det er ingen grunn til å bekymre deg hvis du har riktig utstyr. Hvis du ikke har riktig vekt og balanse mellom tilhengeren og bilen din, kan du ende opp med alvorlig skade eller en alvorlig ulykke. En viktig faktor å vurdere ved kjøring med tilhenger er tungen eller stikk vekten av tilhengeren. Sørge for at du har riktig tunge vekten vil sikre tilhengeren håndterer bedre på veien. Du trenger
offentlige skala
Loaded trailer
sementblokker
Vis flere instruksjoner
en

Finn en offentlig skala i ditt område. Du kan finne en i telefonboken ved å se under "Weighers-Public".
2

Drive din lastet trailer til skalaen.
3

Parker lastet trailer på skalaen med tungen eller stikk rett over enden av skalaen. Blokker tilhengeren ved å plassere en sement blokk foran og bak i det minste en trailer hjulet. Hekt av tilhengeren fra trekkvognen. Noter vekten.
4

plassere nok sementblokker under kopling for å gjøre trailer nivå. Kopleren er den delen på fronten av tilhengeren som festes til bilen din. Spille inn den nye vekten.
5

Trekk først vekt lesing fra andre vekt lesing for å få din tunge vekt. For eksempel, hvis den første lesing var 7815 og den andre lesing var 8780, da tungen vekt er 965.
6

Beregn prosentandel av den totale tilhengervekt tungen vekt representerer ved å dele den tunge vekten ved den andre avlesning. I dette tilfellet ville du ta 965 delt på 8780. Dette gir deg ca 11%, som er en god tunge vekt. Bør ha en tunge vekt mellom 10% og 15% for en enakslet tilhenger, 9% til 15% for et tandem-aksel, 11% til 12% for en campingvogn, og 15% til 25% for et femte hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146332.html

Previous:
Next:

driving Safety