Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan oppdage en GPS Tracker Festet til din bil

Det er noen grunner til at du kanskje ønsker å oppdage en Global Positioning System (GPS) tracker på bilen din. Du kan være bekymret for at du blir ulovlig sporet av noen, eller du kanskje har kjøpt en brukt bil som har en tracker installert i den. Hvis du ikke er sikker på om en GPS tracker er festet til bilen din, kan du kjøpe en radio frekvens (RF) detektor og ta bilen til en mekaniker til å finne ut. Du trenger
Radio frekvens (RF) detektor
Vis flere instruksjoner
en

Gå til en mekaniker og utføre ham har en grundig søk av bilens elektriske ledninger, mekaniske deler og motor. En GPS tracker kan intrikat sammenvevd med bilens elektriske ledninger og vil gå ubemerket for et utrent øye. Sørg for å fortelle mekaniker at du leter etter en GPS tracker slik at han vil holde et øye for noe uvanlig.
2

Undersøk grundig understellet på bilen. En tracker kan festes til hjul, aksler eller noen rør, sprekker og sømmer under kjøretøyet. Bruk hendene til å føle seg rundt på steder som du ikke kan se. Hvis det ikke er tracker festet på utsiden av bilen, begynne å søke innsiden.
3

Parker bilen på et sted hvor det er lite sannsynlig at noen andre GPS-signalene blir sendt ut . Butikken sikkerhet, trafikklys, overvåkingskameraer og andre biler 'GPS-systemer kan alle sende ut signaler. Hvis du kan kjøre til en ekstern campingplass eller rundt en innsjø eller elv, bør du ikke møte noen andre GPS-signaler.
4

Plugg radiofrekvens detektoren i bilens strømkilde og sette den til kontinuerlig oppdage utgående signaler. Signaler fra en GPS tracker kan sendes ut noen få sekunder eller hver 20 minutter. Den lengste du sannsynligvis burde vente med å detektere et signal er 20 minutter. Det er hvis du slår på RF detektor rett etter et signal er sendt ut.
5

Vent til RF detektor detekterer et signal. Hvis ingen signal med en halv time, enten det er ingen GPS tracker i bilen eller RF detektor ikke fungerer. Hvis du oppdager et signal, må du finne GPS-enheten for hånd.
6

Sweep RF detektor rundt bilen før deteksjon signal blir sterkere. Dette vil hjelpe deg å finne den tracking-enhet. Problemet er at du kan få bare ett signal hvert 20. minutt, så å finne den tracker kan ta lang tid.
7

Søk i hele innsiden av bilen. En GPS-sporing enhet kan være så liten som en fyrstikkeske, så du blir nødt til å sjekke grundig. Du må kanskje ta fra hverandre noen biter av bilen din før du finner tracker. Det kan være i dørpanelene, rattet kolonnen eller til og med dashbordet. Sørg for å sjekke sitteputer, under matter og pedaler, og i bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146338.html

Previous:
Next:

driving Safety