Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikkerhet for Smart Cars

The Smart Car, produsert av Daimler AG, er spioneringen som den mest effektive bensindrevet bil i produksjon. Bilen har blitt populært på grunn av dette, samt dagens økonomiske klima, men mange sjåfører er fortsatt skeptisk til Smart og sikkerhet som et redskap så liten. The Original Smart

Den opprinnelige Smart Car ble tildelt tre av fem stjerner av Euro NCAP i tester for beskyttelse av voksne passasjerer. Bilen ble ikke testet for barnesikkerhet, fordi det hadde ingen baksetene.
The New Smart

Den nåværende inkarnasjonen av Smart Car ble tildelt fire av fem stjerner av Euro NCAP i passasjersikkerhet. Bilen har fortsatt ikke blitt testet for barnesikkerhet. Forbedringer ble gjort hovedsakelig på grunn av en redesignet foran deformasjonssone.
Highway Safety

Den nåværende Smart Car har fått "gode" rangeringer fra IIHS, eller Insurance Institute for Highway Safety.
Smart Design

enn å designe store deformasjonssoner i kroppen av Smart Car, valgte Daimler AG for en design de kaller Tridion Safety Cell, som er designet for å aktivere deformasjonssoner av kolliderende kjøretøy. Strukturen har vært ansett vellykket bortsett fra i kollisjoner som ikke involverer et annet kjøretøy med deformasjonssoner store nok til å kompensere for Smart.
Misforståelse

Tridion Safety Cell er et svært effektivt middel for å opprettholde den strukturelle integriteten til en Smart bil i en kollisjon, og av denne grunn Smart Car blir sett på som litt tryggere enn det er i virkeligheten. På grunn av integriteten av kjøretøyets struktur, krasjer testresultat i gode rangeringer, når i virkeligheten vil den manglende deformasjonssoner føre til skader fra sikkerhetsbelter og instrumentering inne i kjøretøyet i tilfelle av en kollisjon, på grunn av retardasjonen altfor hurtig for menneskekroppen til å tolerere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146339.html

Previous:
Next:

driving Safety