Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan sjekke status for et førerkort i Virginia

Du kan sjekke status på din Virginia førerkort ved å be om en kopi av din driver rekord på nettet, enten personlig eller via telefon. Det er en avgift for sjåføren posten, men du kan prøve den gratis "Record At-a-Glance" service. Den viser noen ganger status for førerkort. Instruksjoner
Online
en

Åpne en nettleser vindu på datamaskinen. Gå til Virginia Department of Motor Vehicles nettsted (se Ressurser). Naviger til elektroniske tjenester siden.
2

Finn "Driver License Services"-delen av skjermen. Klikk på "Record At-a-Glance" for å vise noen av dine DMV rekord i Virginia. Dette er fri til å gjøre. Bare tast inn ditt kundenummer fra Virginia førerkort, fødselsdatoen din og din DMV-tildelt PIN-kode. Du kan be om en ny PIN-kode på nettet (se Ressurser) hvis du ikke har din. Det vil bli sendt i posten.
3

Klikk på "Record Request" for å se hele Virginia DMV posten. Det er en avgift på $ 8 for posten, og du kan betale med kredittkort, debetkort eller elektronisk sjekk. Du vil også trenge inn PIN-koden for denne forespørselen. Når du taster inn PIN-koden og informasjonen din, kan du velge å bare vise posten nettet eller også få en kopi av e-post. Det kan ta to uker å motta kopi av e-post.
4

Request posten i person ved å besøke en DMV kundesenter i Virginia. Du kan gå inn i noen DMV kundesenter for å be om en driver rekord for å finne ut status for din lisens. Du kan betale med kontanter, sjekk eller kredittkort eller debetkort på servicesentre.
5

Bestill din driver rekord rapport over telefon ved å ringe (888) 337-4782 for å snakke med en DMV kundeservice representant for å bestille din sjåfør posten. Du kan betale med kredittkort, debetkort eller elektronisk sjekk, og det vil komme til deg i posten. Forventer at det skal ta opptil to uker å ankomme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146194.html

Previous:
Next:

driving Safety