Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Stopp Ice Fra Stikker til frontruter

Hvis du kjenner en snø og is storm er på vei din retning, kanskje bilder av snøfresere og chipping is av bilen kommer til tankene. Chipping bort på is som har dannet på frontruten kan være en fryktelig opplevelse. Du kan kvitte deg med denne oppgaven hvis du gjør noen videre planlegging. Du trenger
Gamle teppe
Winshield protectant spray
Barberskum
Rubbing alkohol
tørr klut
Vis flere instruksjoner
en

Dekk frontruten med et gammelt teppe når en snø eller is storm er på vei til nabolaget ditt. Når du er klar til å kjøre bil, bare trekke teppet av frontruten.
2

Spray frontruten med en is og snø protectant før stormen treffer. Du kan kjøpe en protectant i auto delen av din lokale varehus. Den protectant inneholder kjemikalier som ikke vil skade glasset eller bil, men vil holde isdannelse på frontruten.
3

Rub barberskum på bilens frontrute før stormen. Barberskum vil holde seg til frontruten, og dens ingredienser forby is fra forming. Når du er klar til å kjøre bilen, tørk frontruten med romtemperert vann og en ren klut.
4

Før stormen kommer, DAB rensevæske på en ren klut og gni det på frontruten. Dette vil føre til at all fuktighet for å kjøre nedover, mot panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146394.html

Previous:
Next:

driving Safety