Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva er meningen med Dashboard Varsellys?

Et tent dashbordet varsellys kan bringe på stress og bekymring for mange sjåfører. Mens bryet bak mange av lysene kan håndteres enkelt, er det best ikke å vente hvis noe trenger å bli kontrollert. Ignorerer et dashbord varsellys kan bety at en enkel reparasjon blir en mye større en. Hvis du ikke kan finne ut hvorfor et lys er på, ta bilen til en klarert mekaniker eller auto deler butikken. Vedlikehold Issues

De fleste biler vil ha et lys som sier "Påkrevd vedlikehold." Når dette lys, betyr det som regel bilen din trenger noe mer enn en enkel oljeskift. Vanligvis vil oljeskift selskapet tilbakestille det, noe som betyr at det vil komme på igjen i ca 3000 miles. Selv om dette er en mindre vedlikehold problemet, oljeskift er viktig for motoren lang levetid. En tent olje lys kan bety olje er lav eller det er lite oljetrykk. I slike tilfeller kan vedlikeholdet også være nødvendig.
Motor Issues

De fleste biler vil ha et lys i symbolet på en motor hvis datamaskinen oppdager at motoren er ikke kjører som det skal. Dette kan være et mindre problem, slik som en sensor, eller det kan være problemer med dur. Uansett hva, dette er sannsynligvis den jobben for en mekaniker, som kan koble opp en leser til bilen for å si sikkert. I noen bilmodeller, hvis motoren begynner å blinke, er dette en alvorlig sak og trenger umiddelbar oppmerksomhet.
The Fuel Lett
p Dette er en lys som kan komme på vanlig observasjon, spesielt for de sjåførene som har en tendens til å kjøre sine biler lavt på drivstoff før du fyller. Hvis denne lampen kommer på, vanligvis et kjøretøy vil ha mellom en og to liter drivstoff i tanken. Fylling av tanken bør gjøres så snart som mulig, så lavt drivstoff kan til slutt ha en negativ effekt på drivstoffpumpen system.
Brake Light

Vanligvis, hvis bremsen lyser, dette indikerer ikke et problem med bremsene selv, men med bremsevæske nivåer. Vanligvis gjør at bremsene ikke har sensorer og problemer er vanligvis lagt merke til av den måten de føler eller lyd. Hvis bremsevæsken er lav, kan det utløse et dashbord lys og væsken bør da bli etterfylt. Lyset kan også indikere at parkeringsbremsen er satt.
Dør Issues
p Hvis en dør ikke er lukket til det punktet hvor det er sikkert, dette vil også ofte utløse et lys på dashbordet. Avhengig av bilmodell, vil lyset enten vise hvilken dør som forårsaker problemet eller det kan vise en generisk dør. Dette gjelder også for stammen dør være usikret, men dette er ofte et eget lys.
Batteri Lett

Batteriet lys er vanligvis en annen villedende lys, fordi Problemet er ofte ikke selve batteriet. Snarere kan problemet med dynamo, arbeider for å lade batteriet. Hvis dette lyset skinner, er det best å slå av så mange elektriske systemer som mulig - slik som stereoanlegg og klimaanlegg -., Og har problemet sjekket av en mekaniker eller auto deler butikken
Andre Lights

Mange av de andre lysene som vanligvis vises på dashbordet varslingssystemer er også ganske selvforklarende. Et sikkerhetsbelte lys indikerer at ikke alle beboerne på seg bilbelte. Et sterkt lys indikator minner driverne som fjernlys er på, som kan være en fare for møtende trafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146205.html

Previous:
Next:

driving Safety