Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan å parkere en Motorcyle

En av de mest skuffende situasjoner en motorsyklist kan finne seg i å komme ut av en bygning og se deres motorsykkel veltet og lå på bakken, eller enda verre, borte. Føreren av en motorsykkel må være klar over forholdene føreren av et større kjøretøy kan ikke tenke på. Lær deg selv å gjøre en rask, men grundig vurdering av parkeringsplass hver gang du parkerer slik at du kan holde motorsykkelen trygg og oppreist før du treffer på veien igjen. Du trenger
Flat plate eller styret
Vis flere instruksjoner
en

Velg en flat parkeringsplass overflaten når det er mulig, selv om du har å parkere lenger unna enn du ' d liker.
2

manøver sykkelen inn i en trygg posisjon når du ikke har andre alternativ enn å parkere på en høyde, til du føler at motorsykkelen er i den mest stabile posisjon mulig. Bruke ekstra tid på å finne riktig vinkel for motorsykkelen til å lene seg ved parkering på bakken.
3

Sjekk overflaten av parkeringsplass for gress, løs sand, varm asfalt eller grus der din kick -standen kan synke inn i overflaten, noe som kan føre til at motorsykkelen velter. Bære en hard, flat plate av metall eller tre som er omtrent på størrelse med en paiform i saddlebag din for å plassere på bakken før du setter kick-stå ned. Bruk plate å lage din egen trygt underlag for å parkere på når det kommer til overflater som er tvilsom. Manøvrere motorsykkelen slik at kick-stativet hviler holdent på plate.
4

Park motorsykkelen i en vinkel til fortauskant, hvis det er en fortauskant, slik at du enkelt kan trekke motorsykkelen ut i trafikken . Skyv motorsykkelen slik at bakdekket presser stramme til fortauskant.
5

Bruk foten til å sette ned kick-standen mens motorsykkelen er i gir. La motorsykkelen i første gir når du parkere den. Skift motorsykkelen i nøytral når du er i ferd med å starte den.
6

Park i midten av parkeringsplasser, nær påkjørsel av andre biler som kan blokkere visningen, slik at motorsykkelen er lett for andre drivere for å se, og slik at folk går og skrive parkerte biler vil ikke støte din motorsykkel når du åpner bildører.
7

Drive motorsykkelen hele veien gjennom parkeringsplass når det er mulig, slik at du trenger ikke å gå ut i trafikken på motorsykkelen. Park slik at du kan Inch frem forbi parkerte biler for å se om veien er klar før du drar ut i et kjørefelt. Tomme motorsykkelen rundt for å møte avkjøringen når det er mulig hvis du ikke er i stand til å kjøre motorsykkel gjennom en parkeringsplass til ansikt utgangen.
8

Vær oppmerksom på parkeringsplass regler som begrenser parkering til bare én motorsykkel per parkeringsplass, eller om det er tillatt å parkere mer enn en motorsykkel til en enkelt parkeringsplass.
9

Slå av tenningen, fjern nøkkelen og låse gaffelen før du forlater din motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146041.html

Previous:
Next:

driving Safety