Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Rail Crossing Safety

The Federal Railroad Administration Office of Safety Analysis rapporterer at mellom 2007 og 2010 var det ca 7609 hendelser ved private og offentlige jernbane kryssinger. Commuter og passasjer tog har vært kjent for å reise til en gjennomsnittlig hastighet på 65-75 miles per time, noe som gjør det viktig for bilister og fotgjengere å bruke ekstrem forsiktighet ved kryssing av jernbanespor. Gates og blinkende lys

Forsøk aldri å krysse jernbanesporene når portene er nede og lysene blinker. Tog kan vises veldig raskt og med lite forvarsel. Hvis du er i bilen din, sørg for at du stoppe og vente på gate å stige, og for lysene slutter å blinke før du fortsetter. Husk at noen kryssinger har flere spor, og andre tog kan reise rett bak den første.
Gangfelt

Fotgjengere oppfordres til å bare krysse tog spor på bestemte områder. Når krysset sporene, ta hensyn og respektere alle signaler, skilt og advarsler. Aldri krysse sporene via en jernbanebru og bærbare eller gjennom en tunnel, som de ikke er bred nok til å romme fotgjengere.
Vehicle Safety

Never stop kjøretøyet på en jernbaneovergang når som helst. Hvis et trafikklys krever kjøretøyet for å komme til en fullstendig stopp, gjør du det før noen jernbanespor eller sørge for at kjøretøyet kan helt fjerne krysset. Kommer til en stopp midt i et veikryss kan føre til at bilen til å bli sittende fast hvis sikkerhetskontroller lavere.
P Hvis du tilfeldigvis å få fanget eller stall på en jernbaneskinne, få alle ut av bilen umiddelbart og gå bort fra sporene. Hvis et tog kommer, hurtig bevege seg bort fra sporene mot retning av toget. Dette vil sikre at eventuelle rester fra kollisjonen ikke vil treffe deg.
Ser etter Trains

Når du nærmer deg en jernbaneovergang i et kjøretøy, er det viktig å se etter tog selv om advarselen bells ikke høres. Slå av radioen og senke vinduene og lytte etter eventuelle tog horn, fløyter eller bjeller.
P Hvis krysset ved gangfelt og ingen advarsel bells er slå, er det viktig å se begge veier før krysset. I tilfelle at en krysset signalet ikke advare om en nærmer tog, ikke krysser før toget har gått. Husk tog som vises langt unna ligger faktisk nærmere enn du tror. Noen tog reise opp til 90 miles i timen og da et tog ingeniør kan se en fotgjenger, er det ofte for sent til toget til å stoppe.
Other Safety Forholdsregler

Se opp for biler som er nødvendig for å komme til en fullstendig stopp ved jernbaneoverganger. Lastebiler, skole busser og biler som frakter farlige materialer er nødvendig å foreta en full stopp før du fortsetter over sporene. Forsøk aldri å passere et kjøretøy innenfor 100 meter av en jernbane krysset. Dette kan påvirke din dømmekraft og distrahere deg fra å avgjøre om sporene er trygt å krysse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146045.html

Previous:
Next:

driving Safety