Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Motorisert Skateboard Lover

Den opprinnelige skateboard, utviklet på 1970-tallet, var en finerplate med fire hjul som brukes for studenter og bevegelse. En motorisert skateboard bruker gass, elektrisk eller en annen kilde til kraft til å drive styret fremover. Motoriserte skateboards er populært i enkelte deler av landet, og det finnes lover i de områdene som beskytter samfunnet og brukerens sikkerhet. Alder
p Det er visse aldersgrense en person må oppfylle for å ri en motorisert skateboard. Disse kravene varierer i ulike stater. I staten Arizona en rytter må være over 14 år og ha et signert samtykkeskjema av sine foreldre hvis de er under 18 år. I delstaten Delaware, kan barn under 12 år operere en motorisert skateboard hvis de er overvåket eller på land eies av barnets forelder eller verge.
Steder

Det finnes ulike restriksjoner på motoriserte skateboards om hvor de kan og ikke kan bli ridd. I Arizona, er en motorisert skateboard ikke tillatt på fortau eller på offentlige veier med fartsgrense høyere enn 30 miles per time (med mindre det er før 7 am eller etter 20:00). I Delaware og California, kan motoriserte skateboards ikke brukes på offentlig vei, gater eller fortau, og kan bare brukes på privat eiendom.
Trafikkregler

steder hvor en motorisert skateboard kan brukes på offentlige veier (som Arizona) alle vanlige trafikkregler må følges. Dette er tilfelle, til tross for at folk uten førerkort kan bruke motoriserte skateboards. Hvis du planlegger å ri motoriserte skateboards i disse landene du bør informeres på alle tradisjonelle trafikkregler for å unngå bøter og ulykker.
Utstyr
p Det finnes ulike typer utstyr nødvendig for å kjøre et motorisert skateboard i enkelte stater. Alle motoriserte skateboards må være utstyrt med en brems. Alle ryttere under 18 år må bruke hjelm. Motorisert skateboard ryttere bør ha fottøy med en såle som fullstendig dekker tær og føtter. Riders bør bruke briller, briller eller en gjennomsiktig visir som er godkjent for motorsykler. Ulike stater har ulike regler om utstyr, eller kan ikke ha utstyr lover annet enn en hjelm krav på grunn av de mange restriksjoner på hvor motorisert skateboard er tillatt.
Andre lover som

Det er flere andre lover som regulerer bruk av motoriserte skateboards. Ingen motoriserte skateboard rytter kan frakte en pakke, artikkel eller pakke som begrenser bruken av begge hendene på kjøretøyet. Motoriserte skateboards bør ikke være festet på noen måte til et annet kjøretøy. Foreldre eller verger til mindreårige som bruker en motorisert skateboard er ansvarlig for skader forårsaket av motoriserte skateboards. Motorisert skateboarding er forbudt for personer under påvirkning av alkohol eller narkotika.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146054.html

Previous:
Next:

driving Safety