Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan analysere dekkslitasje

Analysere dekk slitebanen er den sikreste måten å lese tilstanden på dekkene og identifisere eventuelle problemer med suspensjon av bilen. Dekkene mister og få lufttrykket avhengig av forholdene i dag, så det er tøft å fortelle på et øyeblikk om dekkene dine trenger korreksjon. Men mønsteret vil fortelle deg om dekket er konsekvent over-eller underinflated. Feilaktig oppblåst dekk gjør det vanskeligere for at bilen skal gå rundt hjørner og bo på veien, så det er viktig at dekktrykket er i samsvar med produsentens retningslinjer. Du trenger
Penny
Quarter
Vis flere instruksjoner
en

Stick en amerikansk mynt inn i slitebanen for å bestemme tykkelsen. De fleste statene vurdere et dekk slitt skallet når den bare har 2/32 av en tomme av mønsterdybden. En enkel test er å sette en krone i dekkets grooves. Hvis Lincoln hode er dekket, dekkene oppfyller minstekravene. Vend mynt over. Hvis toppen av Lincoln Memorial er dekket av slitebanen, har dekk 6/32 av tomme av slitebanen gjenstår. Hvis du ikke har en krone hendig, stikke en fjerdedel inn i dekket slitebanen. Hvis Washington hode er delvis dekket da har du 4/32 av tomme av slitebanen.

Space testene over minst 15 inches av dekkets omkrets for å se om slitasje er ujevn.
2

Sjekk for overinflation på dekkene dine. Dekket vil ha en slitt eller skallet strek kjører nedover midten av dekket hvis det er overinflated. Dette er ofte forårsaket av pumping av dekk med en måler.
3

Se etter slitasje på ytterkantene av dekket. Dette indikerer at dekket er underinflated, med mindre du brukte for lufttrykket og vet at dekket har riktig lufttrykk. Den andre årsaken er en bøyd styrekomponent, i hvilket tilfelle du trenger dekk realigned.
4

Se etter tunger dips sammen den ene kanten av slitebanen. Dette er et sikkert tegn på en bøyd eller brukket suspensjon og en enkel omstilling vil ikke løse problemet.
5

Sjekk om dekkene viser mer slitasje på den ene siden enn den andre. Dette skjer når bilen lener seg for mye i en retning, ofte fra forskyvning forårsaket av sagging fjærer eller svekkede kuleledd. Kuleleddene er forbindelsen mellom rattet og dekk; de tillater dekkene å bli slått i ønsket retning
6

Kontroller dekkene for avrundet tråkker på den ene siden og en skarp kant på. den andre. Denne tilstanden kalles mjuke, er noen ganger forårsaket av feiljustert dekk. Feathering skjer også når de beskyttende belegg i forstillingen, kalt foringer, er slitt ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146417.html

Previous:
Next:

driving Safety