Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Tips for Skolebuss Drivers

Som en skolebuss sjåfør er du ansvarlig for livene til opptil 72 barn i noen tilfeller, to ganger per dag. På grunn av dette har du et ansvar for å være enda mer forsiktig og oppmerksom når du kjører. Hvis du kjører en mindre buss som gjør dør-til-dør pickups, kan du også nødt til å bli kjent med foreldrene til de barna du transport. Det er noen tips som kan hjelpe deg med å navigere denne viktige jobben. Ankommer tidlig den første uken av skolen

For den første uken av skolen, la for din kjøre ca femten minutter tidligere enn du normalt ville. Prøv å komme frem til din stopper minst et par minutter for tidlig for hele uken. Dette vil la barna og foreldrene vet at de skal være utenfor venter på deg i god tid før den planlagte pick-up tid.
Venter på å gå av
p Hvis en student skritt foran den utpekte hvite linjen på forsiden av bussen mens venter på å gå av, ikke ignorere det. Sette en presedens nå for ungene å observere at sikkerheten regelen. Hvis et barn er foran den linjen mens bussen er i bevegelse han kunne rykke frem mot frontruten, og han vil bli trengsel din plass i førersetet. Be ham om å gå tilbake umiddelbart. Alltid vente til bussen er på en fullstendig stopp før nå for håndtaket for å åpne døren for studenter.
Crossing Tracks

Skole bussjåfører er pålagt å stoppe på jernbanesporene. Dette er ikke en rullende stop --- det må være en fullstendig stopp. Vent i fem sekunder før du fortsetter. Kontroller at du har god plass på den andre siden av sporene for å passe hele bussen med minst fem meter til overs hvis det er en linje av biler som venter foran deg.
Bruk Radio sparsomt

Ikke misbruk den kommunikasjonsradio i bussen din. Det er ikke for sladre, snakke om hvor vanskelig et barn på bussen var å være den dagen, eller får meldinger til familien din (med mindre det er en alvorlig krise). Bussen radio bør bare brukes for viktige saker relatert til ruten, som for eksempel behovet for å avklare en pick-up adresse eller ringe i en nødsituasjon som involverer barna på bussen.
Utvikle en forhold til foreldre
p Hvis du plukke opp og slippe av elevene dør til dør, slik tilfellet er med mindre størrelse skolebusser for handikappede, starte og opprettholde et positivt forhold til foreldrene. På den første dagen av skolen, presenter deg og be om foreldrenes navn. Har en kort diskusjon om planen og spør om det er noen ekstra informasjon du bør vite om barnets helse og tilstand før du flytter henne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146253.html

Previous:
Next:

driving Safety