Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

North Carolina State Auto Mobile Inspection Krav

North Carolina krever motorkjøretøy som skal inspiseres årlig før at bilens Registreringen kan fornyes. Som i 2010, ca 7500 lisensierte inspeksjon stasjoner er tilgjengelig i Nord-Carolina, ifølge North Carolina Department of Transportation. En sikkerhetskontroll, som i 2010, koster $ 13,60. Inspeksjon Station må være lisensiert

Kjøretøy må passere en auto inspeksjon hos en autorisert inspeksjon stasjon i Nord-Carolina. Vanligvis må stasjonene har et bestemt område reservert for inspeksjon og området må være tilgjengelig til alle tider av året. Stasjoner må overholde sikkerhetsforskrifter og holde området fritt for olje, vrakrester eller annet farlig materiale. Stasjoner må ha riktig verktøy for å fullføre inspeksjon, for eksempel en bil jack, arbeidsbenk, dekk dybde målere og frontlys testere. Teknikere må være lisensiert til å gjennomføre inspeksjon og må ha en gyldig North Carolina førerkort.
Bremser fungerer etter hensikten

For bremser å passere inspeksjon, bremsene må gjelde selv tvinge til hvert hjul er utstyrt med bremser. I tillegg må elektrodene har bremsen, slik at metallet ikke er sliping mot metall. Videre bør det ikke være noen tegn til lekkasje bremsevæske. Håndbrems kabler må være i god stand og håndbremsen må fungere skikkelig.
Alle Lights fungere ordentlig

Frontlyktene må være enten gul eller hvit og arbeider pærer må være installert på kjøretøyet. I tillegg er lysene kontrolleres for lysstyrke - low-lykter bør ikke være så grell som high-lykter. Videre bør linsen i hvert lys ikke være sprukket. Stopplys skal vises når bremsene brukes. I tillegg må bilens retningsbestemte signaler signalisere riktig og linser av hver sving signal kan ikke brytes.
Horn, styringsmekanismer og vindusviskerne Funksjon

Vehicle horn må ikke være for høyt, og det må fungere. Styringen i bilen må skikkelig skru hjulene av bilen. I tillegg må de faktiske muttere, bolter og nagler av styresystemet være i god stand og på plass. Vindusviskere må fungere skikkelig - armene må flytte, må knivene ikke bli frynsete og knivene må være solid nok til å fjerne regn, snø eller annet materiale
dekkene og Bane er på. Riktig Dybde

Alle dekk på bilen må være riktig oppblåst og må være i stand til å holde trykket. I tillegg kan det ikke være noen tegn på skade eller buler på dekket. Videre må slitebanen måles for å sikre at hvert dekk har trå nok til å rydde vekk regn, snø og annet materiale som bilen kjører.
Mirrors Are Not Broken eller Loose

Kjøretøy må være utstyrt med speil som gir et klart syn på motorveien fra bak og på hver side av bilen. Speil kan ikke bli løst montert, sprukket eller vanskelig å justere.
Eksosanlegg møter utslippskravene

North Carolina krever at bilene har et skjerf og en eksosrøret. Disse delene må ikke ha hull eller flekker. I tillegg bør bilen har jobbet avgasskontrollanordninger som katalysatorer, oksygen sensorer og blyfri gass restrictors.
Autos som ikke Inspeksjoner Må rette feil

Eiere av kjøretøy som mislykkes inspeksjonen må varsles om feil funnet. At eieren ønsker, kan teknikeren reparere skaden. Eieren har 30 dager på å fikse feil og kan returnere til inspeksjon stasjon gratis re-inspeksjon. Bilen må passere inspeksjon eller det kan ikke registreres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146007.html

Previous:
Next:

driving Safety