Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik praksis Sikker kjøring på lange turer

Kjøring på lange turer kan være tøff når du ikke har forberedt deg på avstand. Du må være sikker på å praktisere sikker kjøring, ikke bare for deg selv, men for andre som deler veien med deg. Mens det kan bli kjedelig kjøring på lange turer, det finnes måter å forberedt deg på hale foran deg. Her er noen tips for å praktisere sikker kjøring på lange turer som vil hjelpe deg å være forberedt og få deg til målet uten noen problemer. Instruksjoner
en

Sørg for å få en god mengde søvn før kjøring på en lang tur. Altfor mange ulykker skjer når folk ikke er godt uthvilt før du kjører lange avstander. Sjansene for å sovne bak rattet er langt større når du er trøtt og prøver å kjøre en lang måter. Mål å få minst åtte timer søvn før den lange turen slik at du kan være sikker på å holde seg våken hele tiden. Sørge for at du er våken under kjøring vil sikre at du beskytter deg selv, din familie, venner og andres liv på veien med deg.
2

Ta en annen sjåfør med deg for å dele ork på den lange turen. Å ha noen andre med deg som kan dele ansvaret for å kjøre den lange avstanden vil sikre at du er trygg på veien. Bytter på å kjøre til destinasjonen din slik at ingen av dere blir sliten og har hvile nok til å hjelpe til når det trengs. En annen sjåfør kan bidra til å lette frustrasjon av å kjøre en lang tur alene også. Når du har noen med deg å snakke med, sjansene dine for å holde seg våken og på vakt er bedre. Og når du trenger en rask pause, kan du trekke over på siden av veien og la den andre sjåføren ta hjulet.
3

Trekk over og ta pauser så ofte som nødvendig . Driving lange avstander kan dekk kroppen din og gjør det nødvendig å strekke på bena ut. Hvis du prøver å kjøre en lang måter rett gjennom, risikerer du sjansen for ikke føler tilstrekkelig nok til å kjøre trygt. Planlegge for disse pausene, slik at du ikke føler rushed til din destinasjon. Figuren at du får lyst til å dra over for mat eller drikke uansett, og på et tidspunkt vil trenge et bad pause. Ta hyppige pauser er en god måte å øve sikkerhet når du kjører lange avstander. Selv får ut av bilen i et minutt og strekke på ben, armer, rygg og nakke vil hjelpe deg til å føle gjenopplivet å fortsette å kjøre igjen.
4

Hold musikk og andre lyder i bilen for å et minimum. Høye lyder kan være distraherende, spesielt ved kjøring på lange turer. Betalende oppmerksomhet til veien er viktigst, og kan bare gjøres når det er ikke mye støy som skjer i bilen. Spør barn, familiemedlemmer og /eller venner til å holde sin stemme og musikk eller filmer på lavt hvis de har med elektronikk på turen. Hold ditt eget stereoanlegg ned også, med mindre selvfølgelig du hører på det for å holde seg våken. Men hvis du bruker musikk for å holde seg våken på en lang tur, sjansene er, du kan trenge en pause for å våkne opp litt og være mer våken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146261.html

Previous:
Next:

driving Safety