Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Front setebelte lover i Texas

The Texas Department of Transportation (TxDOT) hevder at bruk av bilbelte i forsetet av et kjøretøy øker en persons sjansene for å overleve en krasj med 50 prosent. Nonprofit Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) gir Texas toppkarakter for sin sikkerhetsbeltet og tilbakeholdenhet lover som regulerer voksne og barn. Seat Belt Law

Ifølge Texas Department of Public Safety (DPS), krever statens bilbelte lov alle passasjerer 15 år og eldre for å bruke bilbelte --- uavhengig av deres stilling i et motorkjøretøy --- hvis setet de opptar er utstyrt med en. Barn som er yngre enn 15 år er styrt av barn passasjersikkerhet-seters lover. Den bilbelte loven sier også at sjåføren er i strid hvis han eller hun driver en passasjer kjøretøy utstyrt med setebelter og unnlater å kreve en ungdom yngre enn 17 år å spenne opp. Texas anser bilbelte lovbrudd forseelser, straffes med en bot på mellom $ 25 og $ 50. Texas avgifter bøter på mellom $ 100 og $ 200 for ikke å gjøre en mindre slitasje bilbelte.
Barn passasjersikkerhet Seat Law

Barn som er yngre enn 8, med mindre de er høyere enn fire-fots-9, må sikres i et barnesete (et barnesete eller beltestol) når du bærer den i et kjøretøy i Texas. Barn mellom 8 og 15 er pålagt å bruke sikkerhetsbelte, uavhengig av deres posisjon i bilen. Straffbare handlinger etter denne loven bærer ikke mer enn en $ 25 bot for det første lovbruddet, og en fin ingen større enn $ 250 for den andre og etterfølgende lovbrudd. TxDOT gir retningslinjer for alderstilpasset barnesikringsutstyr. Barn som er yngre enn en som veide 35 pounds bør sitte i en bakovervendt barnesete. Barn i alderen 1 og 4 og 20 og £ 40 bør bruke en forovervendt barnestol for så langs som produsenten antyder, ifølge TxDOT. Barn mellom 4 og 8 og mer enn 40 pounds rådes til å sitte i en beltestol.

Open-Bed Trucks

Et lovbrudd er begått i Texas , notater DPS, hvis et barn yngre enn 18 ritt i åpen seng av en pickup eller lasteplan. En overtredelse av denne delen av Texas loven er også en forseelse som resulterer i en bot på mellom $ 25 og $ 200.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146490.html

Previous:
Next:

driving Safety