Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Utstyr lover for Tilhengere

Tilhengere er avgjørende for næringslivet. Uten trailere og traktorer som trekker dem, ville prosessen med shipping produkter og mottar varer forandre seg dramatisk. Den trailere er mer enn store bokser på hjul trukket av en semi-lastebil. Spesifikke føderale lover om tilhengeren utstyret må følges for sikkerheten til de hauling tilhengere og de som deler veien med riggene. Lights

En trailer er nødvendig å ha flere sett med lys i henhold til forskrifter. Halen av tilhengeren må ha minst to lys som angir dens bredde. I tillegg tilhengeren må ha snu og bremse lys for å vise kjøreretningen. To lys langs den side av tilhengeren og to i fronten av tilhengeren er nødvendig, også. Ekstra lys kan tilføyes.
Reflekser

Tilhengeren må ha festet reflektorer i ryggen, siden og fronten av tilhengeren med minst to markører plassert på hvert sted. Disse markører bør være spredt ut så langt fra hverandre som mulig for å indikere størrelsen av tilhengeren. Flere reflektorer kan bli lagt om ønskelig.
Licence Plate

Tilhengeren må ha en vedlagt lisens plate eller identifikasjonsnummer. Dette informerer politi og regulatoriske personlig av tilhengeren opprinnelse, dens rettslige status og identifisering av sjåføren. Tilhengeren skal også merkes hvis noen giftige eller farlige kjemikalier er ombord.
Splash Guards

Federal regler krever også en trailer for å ha skvettlapper festet bak den siste dekk . Dette reduserer mengden av skitt og rusk kastet bort bilene bak det. Disse splash vakter også begrense sprut fra regn og vann akkumulering på veien.
Bremser

Tilhengeren må ha bremser i tillegg til lastebilens bremser evne. Føderale lov mandater at disse bremsene må være i stand til å kontrollere og holde trailer stille i 15 minutter hvis atskilt fra lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/145991.html

Previous:
Next:

driving Safety