Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Cosco Bilseter Strap Instruksjoner

Cosco bilseter installere i baksetet av en bil til å holde barn sikkert og trygt i tilfelle en ulykke. Det polstrede Cosco setet holdes på plass av bilens setebelter med to klips som festes til låsen ankere under baksetet. Riktig installasjon av en Cosco bilsete er viktig for setet for å gi effektiv beskyttelse for barnet ditt. Følg disse trinnene for å installere Cosco sete stropper riktig. Riktig plassering

Cosco barnesete skal plasseres i midten av baksetet av bilen. Dette skaper en buffer rundt bilsetet og gir deg et klarere siktlinje fra bakspeilet når du må sjekke på barnet mens du kjører.

Infant seter må være installert vendt bakover. Barn i minst 1 år gammel og veier 20 pounds eller mer kan ri vendt fremover.
Tilkobling av stropper

Slip hånden mellom sete og rygg av din bil i det midtre setet for å finne de to stål låsen ankere. Disse er formet som en bred U.

Under Cosco bilsete er to svømmehud stropper med stålfjær klipp på hver ende. Klippene henge seg opp låsen ankere ved å plassere kroken over låsen og trykke ned til den klemmer på plass. Dette er trolig den vanskeligste skrittet for å koble til en Cosco bilsete fordi det er vanskelig å se at låsen ankere med mindre du trykker ned på setet og peke en lommelykt inne. Du må kanskje føler rundt et øyeblikk før å finne låsen og få klippet på slutten av sikkerhet bilbelte riktig justert.

Trekk sentrum bilbelte fremover i baksetet av bilen og ta tak i belte webbing. Beltet glipper gjennom løkkene på baksiden av Cosco sete for å holde den mot baksetet av bilen. Klikk på sikkerhetsbeltet i låsen og la beltet trekkes så langt som mulig tilbake i holderen.
Stramme og justering av Cosco Seat

Hver svømmehud belte festet til låsen ankeret har en justering klipp for å stramme beltet. Trykk ned på beltet utløserknappen og ta den frie enden av svømmehud beltet, trekke det så tett som mulig. Du kan ta opp slakk i bilens sentrale setebelte ved å trykke ned med begge hender på midten av Cosco setet slik at bilen sikkerhetsbelte trekkes så langt som mulig. Gang sentrum beltet er så stramt som du kan gjøre det, må du installere belte-holderklemmen som følger med Cosco sikkerhet sete. Dette klippet er formet omtrent som bokstaven H og slips på midten setebeltet bak Cosco bilsete hvor setebeltet er satt inn gjennom løkkene. Monter holderklemmen ved å plassere en kant av sikkerhetsbeltet gjennom den øvre del av H, og deretter skyve den andre kanten av beltet inn i den andre siden av klemmen. Den holderklemmen bør hviler tett inntil baksiden av Cosco sete for å hindre sentrum setebeltet fra å dra ut.

Når holderklemmen er på plass, dra på Cosco setet for å sjekke for overdreven bevegelse eller lek. Setet bør passe godt mot baksiden av bilsetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146285.html

Previous:
Next:

driving Safety