Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Farene ved Street Racing

Gate racing har vokst i popularitet de siste årene, glamoriseres i medier som "Fast and the Furious"-filmen serien. De har ført til stadig flere racing-relaterte skader og dødsfall rundt om i USA. High Speed ​​Risiko

Ufaglærte drivere løp på hastigheter over 100 miles per time. Dette utgjør en fare for seg selv og tilskuerne fordi de ikke er trent til å håndtere et kjøretøy på disse hastighetene og ofte ikke har riktig verneutstyr.
Safety

Ulykker motorkjøretøy er den ledende dødsårsaken i USA blant personer i alderen 16 til 20, som også er den primære aldersgruppen streetracere. Nasjonale statistikker viser at for hver 1.000 personer i street racing, er 49 skadd eller drept.

Offentlige Farer

Streetracing skaper støy, søppel og loitering boligområder. Beboere kan bli såret eller drept av racerbiler bare ved å trekke ut av sine innkjørsler eller krysse gaten.
Spectator Farer

Tilskuere ofte opp nær handlingen, med ingen barrierer som skiller dem fra bilene, og skaper en farlig situasjon.
Straff

Nesten alle byer påføre alvorlige straffbare straffer på streetracere. Bøter, gitt i tillegg til fartsbøter, kan nå $ 1000. Andre straffer kan inkludere impounding bilen sammen med fengsel og en suspendert lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146259.html

Previous:
Next:

driving Safety