Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikkerhetsfunksjonene Tidlige Cars

Automobile sikkerhet hadde hatt stor nytte av mer enn hundre års teknologiske utvikling. Akkurat som moderne biler ser i motsetning til de tidligste bilene, de er også langt sikrere. Men selv tidlig biler ble bygget med tanke på sikkerhet, med ulike systemer for å sikre at kjøring forble like sikker som andre former for transport. Behovet for sikkerhet

Når biler ble introdusert i slutten av det 19. århundre, var publikum treg til å stole på dem som et trygt alternativ til vogner, hester eller trikker. I 1899 den første trafikken død ble spilt inn når en fotgjenger i New York City ble truffet av en elektrisk taxi. Når bilene gikk inn i masseproduksjon i 1920, var sikkerhet et felles anliggende, og bilene ble noen ganger markedsført på en måte som trakk oppmerksomhet til deres sikkerhet legitimasjon. I 1910 ble det trafikk dødsfall forekommer 25 ganger så ofte som de gjør i dag når det ble justert for antall sjåfører på veien.
Støtfanger

Mens mye av en tidlig bilens sikkerhetsutstyr var litt mer enn enkle systemer designet for å være mer pålitelig, for eksempel slepe nøtter som var usannsynlig å komme uten gjenger som en bil kjørte sammen, var annet utstyr mer i tråd med hva vi tenker på som sikkerhet funksjoner i dag. Fleksible metall støtfangere var vanlig på tidlige biler, i stand til å absorbere støt og beskytte passasjerene. Støtfangere også gjort fotgjengere tryggere som de ville føle seg mindre kraft ved å bli truffet av en bil i bevegelse.

Dører og Glass

Noen tidlige biler, for eksempel Fords Model T ble solgt uten dører. For enkelte modell år, eller for de mer up-market utgaver av bilen, ble dørene inkludert. Foruten å tilby personvern og en mer ferdig utseende, var dørene også en viktig sikkerhetsfunksjon som beskytter passasjerene mot veien rusk, elementene og skjerming dem i tilfelle av en sidekollisjon. Gradvis sterkere, ble forsterket dører standard i de fleste biler. Safety glass, som er motstandsdyktig mot knusing, ble popularisert i 1910 for militære og andre spesialitet programmer. Det ble tilbudt på biler som begynner i 1920.
Fenders
p Som mye fare som driverne av tidlige biler kan ha vært i, gikk fotgjengere enda verre. I 1900, oppfant John O'Leary en enhet kjent som O'Leary Fender. Den brukte en fleksibel wire ramme som ville bøye når den kom i kontakt med en fotgjenger. Produktet ble markedsført som noe som ville gjøre visse typer skader en ting fra fortiden, men ineffektive testing ledet O'Leary Fender å forsvinne i stedet.
Reparasjonssett og annet utstyr

Så tidlig som i 1913, var noen biler selges med verktøy kits som inneholdt viktig utstyr for å hindre eller reparere skader. De 1939 Model T kan bestilles med et kit som inkluderte et dekk pumpe og jack, samt en linjal-lignende pinne for å måle drivstoff nivå og arbeidshansker. I 1929 Oscar J. Simler patenterte den første svingen signal enhet, som inkluderte lys for å vise venstre svinger, høyre svinger og stopper. Før lysene ble reflekser vanligvis brukes til å gjøre bilene mer synlige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146283.html

Previous:
Next:

driving Safety