Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Skader forårsaket av setebeltet

Mens bilbelte redder liv, de noen ganger ikke hindre folk fra å forlate helt uskadd. Små til store skader fortsatt kan skje i en kollisjon, og de kan noen ganger være fra sikkerhetsbeltene selv. Det bør bemerkes at nesten alle setebelte relaterte skader forårsakes av defekter i beltet eller feil bruk dem. Og de fleste skader forårsaket av beltene er likevel bedre enn hva som skjer med folk som ikke bruker dem i det hele tatt. Frontal Skader

bryst og buk skader kan oppstå fra bilbelte under en kollisjon, inkludert skader på muskler, ribbeina og brystbenet. Dette er fordi setebeltet umiddelbart strammer på bilen stopper ved støt, og det kan gjøre beltet strammer for den spesifikke personen bruker det.
Hodeskader

En person på seg bilbelte kan fortsatt bli kastet mot fronten av bilen, forårsaker hodeskade og andre frontale skader. Dette kan være fra sikkerhetsbeltet manglende evne til å sette seg fast, er der en bestemt defekt. Imidlertid er den vanligste årsaken fra seg hoftebeltet bare og ikke skulderen sele.

Interne Skader

Folk kan lide indre skader fra bilbelte , særlig til tarmene. En årsak til disse skadene kan være på grunn av beltet er låsemekanismen låse ned for hardt, kraften fra kollisjonen eller en effekt av å være i flere kollisjoner.
Brudd

Brukket armer eller forstuet skuldre kan noen ganger resultere i en kollisjon tross setebeltet. Dette er andre skader muligens forårsaket ved å unnlate å bære bæresele. Det er ofte mer vanlig med barn for lite for setebeltet å støtte - en av de viktigste grunnene for å bruke barneseter
Strap Skader

Iført skulderen. stropp alene uten hoftebeltet kan føre til enda mer skade. En person i en kollisjon uten at hoftebeltet kan gli nedover fra virkningen. Dette kan føre til at stroppen for å kvele den personen eller kuttet av hodet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146225.html

Previous:
Next:

driving Safety