Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Tryggeste Minivan

Siden begynnelsen, rangerer minivan konsekvent blant de sikreste bilene på veien. I motsetning til sitt navn, er minivan en stor bil ikke utsatt for tipping eller opprettholde alvorlig forstyrrelse i kabinen i moderate krasjer. 2010 Honda Odyssey, Dodge Caravan og Chrysler Town & Country er rangert som den sikreste minivans i Nord-Amerika. Bakgrunn

Lee Iacocca, far til den vellykkede Ford Mustang markedsføringskampanje, forsøkte å innføre en trygg Kombi-stil vogn som ville være det må-ha multi-passasjer kjøretøy for familier som søker trygghet. Hans idé ble avvist av Ford, og han tok sin idé å Chrysler, ifølge Terry Galanoy på AOL Autos. I 1983 ble det Dodge Caravan innført. Innen 2007, ble mer enn 18 millioner minivans solgt.
Minivan Versus Everybody

Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, store 2001-2004 minivans, som for eksempel Honda Odyssey eller Chrysler Town & Country, har en dødsulykke på 38 per million krasjer. Den gjennomsnittlige sport utility vehicle hadde 67 per million, mens standard firedørs personbil hadde 148 per million.
Honda Odyssey

2010 Honda Odyssey , siden sin debut i 1995, rangerer konsekvent på toppen av listen over sikreste minivans. Ifølge National Highway Transportation Safety Administration, tjente Odyssey fem stjerner av fem i fire av fem kategorier i kollisjonstester. Det fått toppkarakter i fører og passasjer frontkollisjon, foran og bak beboer sidekollisjoner, og en fire-stjerners rating i rollover tester. Det har også opparbeidet seg et "no-tip" ranking. Honda viser til sin elektronisk stabilitetskontroll system for dens suksess.
Dodge Caravan

2010 Dodge Caravan, bestefaren av minivans, fikk lignende merker til Odyssey. Det har også tjent fem av fem stjerner i fire av fem kategorier. Det tjente fire stjerner i rollover test og fikk en "no-tip" anerkjennelse. Edmunds.com rapporterer Caravan er utstyrt med blokkeringsfrie skivebremser, trekkraft og stabilitet styresystem, parkering sensorer, blind-spot overvåking og et kors trafikk varslingssystem når bilen er i revers.
Chrysler Town & Country

2010 Chrysler Town & Country ble gitt identiske karakterer til Caravan og Odysseen. Som de mer luksuriøse bedriftens fetter til Dodge Caravan, har Town & Country samme sikkerhetsutstyr som Caravan. Edmunds.com rapporterer at i tillegg til den sofistikerte sikkerhet innretninger, byen og & Country også er utstyrt med valgfri andre rad svingbare barn booster seter.
Sedona og Sienna
< p> Også ranking nær toppen er Kia Sedona, den rimeligste minivan blant de topp-ranking trygge biler. Ifølge consumersearch.com, tilsvarer det Odyssey i alle sikkerhetskrav kategorier av NHTSA. 2010 Toyota Sienna tjener fem stjerner i tre av de fem kategoriene. Det oppnådde fire stjerner i velt og driver frontkollisjon. Det tjente fem stjerner i passasjer frontkollisjon og sjåfør og bak passasjersiden effekt, ifølge internetautoguide.com.
Testene

Insurance Institute for Highway Safety driver sin frontal kollisjonstester med en 40 mph kollisjon med en analyse av beboer kupé inntrenging ved hjelp av en dummy i førersetet og sett på slow-motion film. Sidekollisjoner ytelsen er avleses på 31 mph. NHTSA gjennomfører frontpartiet kollisjonstester på 35 mph og sidekollisjoner ytelse på 38,5 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146263.html

Previous:
Next:

driving Safety