Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan å stenge Seatbelt Alarm i en '08 Ford Edge

The 2008 Ford Edge har en funksjon, som de fleste andre nyere biler, som minner deg når fører-og passasjersetet foran belter er hektet av. Denne påminnelsen, kalt Belt-Minder av Ford, inkluderer et blinkende dashbordet ikon og en never-ending alarm som klokkespill mens disse setebelter er frakoblet. Ford tilbyr muligheten til å slå av denne funksjonen, selv om selskapet sterkt anbefaler at du alltid bruker bilbelte. Instruksjoner
en

Sett Edge i "park", sett på parkeringsbremsen og slå av motoren. Hekt både foran setebelter.
2

Vri tenningsnøkkelen til "run" eller "på" (ikke sveiv motoren). Se bilbelte advarsel ikonet på kilometertelleren klyngen til ikonet slås av (ca 2 minutter).
3

Velg en front setebelte for å deaktivere. Koble til og fra at setebeltet ni ganger (alle innen 50 sekunder etter at varsellampen slås av), end med bilbeltet frakoblet. Se bilbelte advarsel ikonet, det vil slå seg på, og slå av. Når den slår seg av, koble til og fra setebeltet igjen. Du har omtrent 7 sekunder å gjøre dette
4

Se bilbelte advarsel ikonet. Det skal blinke 12 ganger, noe som indikerer at deaktivering var vellykket. Hvis den ikke gjør det, gjentar hele prosedyren.
5

Fjern nøkkelen fra tenningen, deretter sette den til å begynne å deaktivere den andre foran bilbelte alarm hvis ønskelig. Gjenta trinn 2 til 4 med denne bilbelte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146477.html

Previous:
Next:

driving Safety