Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Indiana State Seat Belt Laws

The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) gir Indiana sitt høyest mulig rating - "god" - for statens bilbelte og barnesete lover. Basert på observasjonsdata innsamlet i juni 2008 anslår Indiana Criminal Justice Institute (ICJI) at 91,2 prosent av alle Indiana sjåfører og passasjerer spenne opp, en all-time high. Seat Belt Law

kollisjonslaboratoriet og staten Indiana peker på at alle passasjerer 8 år og eldre i en fremtidsrettet bevegelse motorvogn må bruke sikkerhetsbelte til alle tider. Indianas bilbelte loven er styrt av primær håndheving. Offiserer kan stoppe et kjøretøy utelukkende på grunnlag av et bilbelte brudd. Noen stater, som i mars 2010, har sekundære håndheving lover, som betyr at du kan ikke bli sitert for et bilbelte lovbrudd med mindre du er i utgangspunktet dratt over til noe annet. Den maksimale greit for et første angrep i Indiana er $ 25 per 2010.

Indiana loven sier at alle barn under 8 år må bruke et barn passasjer tilbakeholdenhet system i henhold til produsentens instruksjoner. Foreldre og foresatte med barn som veier mer enn 40 pounds må sikre barnet et hoftebeltet hvis ingen kombinasjon lap /skulder belter finnes i motorvognen eller hvis alle andre blir brukt på andre passasjerer under 16 år. IIHS rapporterer greit for en overtredelse er 25 dollar.
Unntak

Du er fritatt under Indiana kode fra seg et sikkerhetsbelte under visse omstendigheter. For eksempel barn som reguleres av barnesikringsutstyr lover er unntatt. Andre unntak er de som har dokumentert medisinske grunner for ikke å kunne bruke bilbelte, United States Postal Service og andre levering arbeidere som stopper ofte, gården lastebil beboere engasjert i gårdsdriften og mennesker opptar boligkvarteret av en campingbil eller traktor eller behandlingsstedet for en ambulanse. Hvis du rir i et motorkjøretøy delta i en parade i Indiana, trenger du ikke å spenne opp.
Bilder annen viktig

Indiana loven påpeker at når du er dratt over for et sete-belte brudd, kan offiserer ikke inspisere, søke etter eller anholde sjåfører, passasjerer eller innholdet i et motorkjøretøy. I tillegg kan politiet ikke utstede bilbelte siteringer på sete-belte sikkerhet sjekkpunkter. Den bilbelte loven krever også at Motor Vehicles Bureau og Indiana Department of Transportation til å tenke ut og gjennomføre utdanningsprogrammer rettet mot varsling publikum til fordelene ved knekking opp. Indiana lov forbyr kjøp, salg, utleie, handel eller overføring av kjøretøy, som begynner med 1964-modellene, som ikke er utstyrt med front setebelter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146493.html

Previous:
Next:

driving Safety