Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Car Seat Safety Lover i Texas

Som fornøyelsesparker som har et skilt som sier "du må være denne høye å ri," bilens bilbelte og airbag systemer kan bare fungere innenfor visse begrensninger. Gjennomsnittlig menn er 5 fot, 9 inches høy, og kvinner generelt kjører ca 5 inches kortere, så det er nesten umulig for produsentene å lage en tilbakeholdenhet eller airbag system som vil fungere godt sammen med noen mer enn 12 inches utenfor dette området. Texas har løsere bilsete sikkerhetsforskrifter enn de fleste stater, men disse lovene er strengt håndhevet. Definisjoner

Texas definerer et barnesete som betyr "et spedbarn eller barn passasjer tilbakeholdenhet system som oppfyller føderale standarder for krasj-testet sikkerhetssystemer som er satt av National Highway Traffic Safety Administration." A passasjer kjøretøy betyr noe som kan frakte folk, og en "sikkerhetsbelte" inkluderer fanget og skulderrem hvis den er utstyrt.
Age

motsetning til andre stater som har separate tilbakeholdenhet lover angående booster seter, er Texas lov skrevet slik at et barn kan sitte i standard bilsete når de er gamle nok til å forlate barnet bilsetet. Kapittel 545 av Texas transport-koden sier at noen barn yngre enn 8 år trenger å bruke et bilsete. Alderen pleide å være seks før avsnitt 545,412 ble endret 1. september 2009. Setebelte billetter for alle under 15 gå til sjåføren.
Høyde

Det eneste unntaket til aldersrelatert barnesete lover gjelder høyde. Statlige loven brukes til å tillate barn høyere enn 36 inches å gå uten et sikkerhetssystem for barn, men september 2009 endring upped at til 4 meter, ni tommer.
Bakovervendte
< p> Texas påbyr ikke at et barnesete være bakovervendt. Men å plassere setet på den måten er en god ide hvis du kan slå dine kollisjonsputer av i forsetet eller har en baksetet.
Sikring

Texas krever at barnesetet være festet til kjøretøyet, som det definerer som "i forbindelse med bruk av sikkerhetsbelte, betyr å bruke hoftebeltet og eventuelle skulderstropper" i henhold til instruksjonene fra enten bilprodusenten (hvis barnesetet var originalt utstyr) eller setet produsenten (hvis du kjøpte en og sette den på deg selv).
krenkelser

Bøter forbundet med sikkerhet seter kan gå til noen i bilen over 17 år. Hvorvidt dette betyr at bare én person eller alle kan bli bøtelagt er en sak for domstolene;. Loven sier "en person begår en straffbar handling", men det spesifiserer ikke hvem eller hvor mange

Fines

greit for en første gangs sikkerhet sete krenkelser er $ 25, og noen flere er $ 250 et stykke. Du må betale noen domstol bøter knyttet til billetten, men du kan trøste seg én ting: fylket kontorist sender noen domstol bøter du betaler til Texas Department of Transportation, som bruker dem til å kjøpe sikkerhet seter for lav inntekt familier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146488.html

Previous:
Next:

driving Safety