Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Seat Belt Effektivitet

Sikkerhetsbelter beskytte og sikre beboerne i et kjøretøy i bevegelse mot farlige kollisjoner, brå stopp eller en plutselig endring av retning. Sikkerhetsbelter er effektive i å forebygge skader for to hovedgrunner: sikkerhetsseler hindre passasjer utstøting fra et kjøretøy og redusere sjansen for en skadelig andre kollisjon med interiør deler av bilen ved en ulykke. Betydning

Sikkerhetsbelter er den mest effektive måten å forebygge dødsfall og skader når man kjører i en bil. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration Center for statistikk og analyse, reddet setebelter 15 383 liv i 2006. Løpet av foregående femårsperiode, anslår det bilbelter hindret mer enn 75.000 dødsfall.
Fordeler

Setebelter tjene mange formål i løpet av en ulykke. Grunnleggende fordeler inkluderer å redusere sjansen for utstøting fra kjøretøyet, samt minske muligheten for en kollisjon med andre dashbord og rattet eller frontruten. Sikkerhetsbelter også holde passasjerene i riktig posisjon for å maksimere effektiviteten av kollisjonsputer. Sikkerhetsbelter, når slitt riktig, hindre mindre alvorlige skader ved å fordele treghet og sjokk av kollisjonen over mer av kroppen.
Effectiveness

Ifølge "Evidence-Based Effektive strategier for å forebygge skader", skrevet av LJ David Wallace, "lap /skulder belter når de brukes riktig, redusere risikoen for motorkjøretøy dødsfall eller alvorlig personskade med 45 til 60 prosent."


Child Safety

The National Highway Traffic Safety Administration sier bilulykker er den ledende dødsårsaken for barn i alderen 2 til 14. For å hindre disse dødsfall og skader, har barne-tilbakeholdenhet lover blitt vedtatt i hver stat, selv om de lover variere mellom stater om alder og størrelse krav til barneseter og booster seter. Wallace "Evidence-Based Effektive strategier for å forebygge skader," sier disse sikkerhetsinnretninger, når det brukes riktig, kan du redusere risikoen for død med 71 prosent for spedbarn og 54 prosent for småbarn.
Warning

Selv om bilbelte er de viktigste sikkerhetsanordninger i biler, kan de noen ganger ikke klarer å hindre skade. Ifølge safetyforum.com, som gir produktsikkerhet nyheter og ressurser, "setebelter ikke klarer å holde beboerne på grunn av både dårlig design og defekt produksjon". Noen av de vanligste feilene er revet webbing, treghet utløsing, beltesnellen svikt og automatiske beltesystem. Treghet utløsing er når sikkerhetsbeltet løsner på grunn av ekstrem treghet i en kollisjon. Inntrekking feil resulterer i mye slakk i beltet under en kollisjon. Automatiske beltesystem kan resultere i passasjer utstøting hvis døren er liksom åpnet eller ekstremt skadet under en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146246.html

Previous:
Next:

driving Safety