Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er prosedyrene for Lane Endre?

Skifter fil er en av de mest farlige veien manøvrer en sjåfør kan gjøre. Bryter eller ignorerer trafikkreglene når du skifter fil kan plassere sjåfører i fare og de kan resultere i en bilulykke. Det er flere grunnleggende prosedyrer en driver i USA bør følge for å unngå slike ulykker, sikre din egen sikkerhet og sikkerheten til andre mennesker. Observere din plassering

Før feltskifte, sjekk veimerking. Krysset heltrukne linjer er ulovlig. Uansett om den heltrukne linjen dele banene er enkel eller dobbel, er feltskifte forbudt. Lane skiftende frarådes mens nærmer kryss og ulovlig mens krysset et veikryss. Feltskifte er tillatt og trygt hvis linjen mellom banene er knust.
Sjekk Lokale Kjøretøy

Sørg for at det ikke er noen bilister blokkerer bilens måte i kjørefeltet der du har besluttet å flytte. Se opp for fotgjengere på veien. Hvis bilen foran deg er også i endring baner, vente med å skifte kjørefelt før etter at bilen har fullført manøveren.
Watch for Nærmer Kjøretøy

Kontroller bak-og sidespeilene for noen biler som nærmer seg i ditt kjørefelt og kjørefelt hvor du er på vei. Hvis det er en bil bak deg signaliserer et skifte av fil, vent til den er ferdig. Andre potensielle farer omfatter andre bilister beveger seg i høye hastigheter. Pass på at det ikke er andre biler som forsøker å krysse flere baner hvis det er mer enn to kjørefelt.
Utfør Lane Change

Bruk blinklys for å indikere til andre driverne du er i ferd med å endre retning. Sjekk dine blinde flekker rett før du skifter fil, blikk over skuldrene for å sjekke ut de områdene ikke sett i speilene. Hvis alt er klart, gå videre og endre baner. Skifte kjørefelt jevnt, uten rushing eller gjør noen skarpe bevegelser.

I USA har hver stat sitt eget koden regulere trafikk på sitt territorium. De fleste av dem har mange regler av hensyn til ensartethet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145582.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning