Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

New Hampshire Learning Permit Driving Lover

Siden 1996 har fem av seks New England statene vedtatt ulike versjoner av en Gradert Licensing Program (GLP). Disse programmene ble utviklet for å dempe ungdoms bilulykker. En GLP har vanligvis tre nivåer: en elev tillatelse, en ungdom eller junior operatør førerkort og en full-privilegium lisens. Mens New Hampshire ungdoms lisensiering program regnes som en GLP, gjør New Hampshire krever ikke en lærendes tillatelse til å søke om Youth Operator License (yol). Alder

I New Hampshire, kan du begynne øvingskjøring i en alder av 15 ½. The New Hampshire Division of Motor Vehicle (DMV) krever ikke noen tester før du får på veien. Men gjør New Hampshire krever en lisensiert voksen som er 25 år eller eldre for å være i bilen til enhver tid. New Hampshire forventer at du skal bære identifikasjon som viser fødselsdato.
Driver Education
10 timers øvingskjøring må være gjennomført om natten.

delstaten New Hampshire vil bare utstede en ungdom førerkort etter at du har fullført en autorisert driver utdanningsprogram. Du kan melde deg på et føreropplæring klasse når du slår 16. Du kan ta kurset gjennom videregående skole eller på et profesjonelt kjøreskole. Programmet må inkludere klasserommet studie og minst 10 timer veiledet kjøring. New Hampshire krever også en ekstra 40 timers kjøring utenfor en driver opplæring kurs. Treningstider må være ferdig med en forelder eller verge til stede. Ti av de drivende timer må være gjennomført om natten.
Youth Operator License

Du kan søke om yol etter fylte 16 år. New Hampshire yol testing består av tre deler: et øye eksamen, en skriftlig eksamen og en drivende ferdigheter eksamen. De DMV lover krever at du tar et registrert kjøretøy for ferdigheter eksamen. En lisensiert voksen må følge deg til DMV på testing dagen. Hvis du ikke klarer noen del av testene du ikke vil bli utstedt en lisens. Du kan gjenerobre en synsundersøkelse når du har rettet problemet. Den kjøreferdigheter eksamen vil ende umiddelbart hvis Licensing Examiner svikter deg. Du må planlegge en annen test på tide å gjenerobre eksamen.
Driving Lover

New Hampshire har spesifikke lover for unge sjåfører. For de første seks månedene kan du bare transportere en passasjer under 25 år på en gang. Når en lisensiert voksen over 25 år er i bilen, kan du kjøre flere passasjerer. Kjøring med en mengde mennesker som overstiger de tilgjengelige setebelter er forbudt. En yol er begrenset fra å kjøre mellom klokken 1 am og 5 am Når du fyller 18 vil du motta en full førerkort. Denne lisensen vil utløpe på din 21-årsdag.
Promillekjøring

Fyllekjøring i alle aldre er ulovlig, men New Hampshire har strengere retningslinjer for unge sjåfører. En tenåring som blir funnet å ha en promille på 0,02 eller mer vil bli belastet med kjøring under påvirkning. En første lovbruddet er sitert med en $ 500 bot, tap av kjøring privilegier for ni måneder, og du må fullføre en svekket driver intervensjonsprogram.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145526.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning