Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Snø Chain Tilpasningsinstruksjoner

Kjettinger er viktige verktøy å ha hvis du planlegger å kjøre på snødekte veier med alvorlige hellinger, for eksempel fjellveier. Kjettinger er designet for enkelt å vikle rundt dekk på bilen din og gi stabil trekkraft ved kjøring på snø og is. Det er viktig å vite om bilen din er bakhjulsdrift, forhjulsdrift eller alt-eller firehjulstrekk, da dette avgjør dekkene som du vil installere kjedene. Instruksjoner
en

Stopp bilen. Plasser overføring i parken, og sett på parkeringsbremsen.
2

ut av bilen og ta din kjeder. Mens du holder ett sett med kjettinger fra toppen, legg det på dekket og sett den på dekk som best du kan. Kjedene bør gå på dekkene at drivverket er koblet til. For eksempel plassere kjettingene på bakhjulet for rear-wheel-drive biler, på forhjulene for front-wheel-drive biler og på enten to eller alle fire dekk for fire-hjulsdrevne biler. Du vil ikke være i stand til å sette kjedene på bunnen av dekket ennå, men pass på at kjedene er sikre på utsatte tre firedeler av dekket. Gjenta prosessen med den andre dekk eller dekk.
3

klatre inn i bilen igjen, slipp parkeringsbremsen og sette opp sendingen i stasjonen. Drive frem et par meter. Dette vil utsette den neste delen av dekket.
4

Sett bilen i park og sett på parkeringsbremsen igjen. Ut av bilen igjen og sikre kjedene på den gjenværende kvartal hvert dekk som du bare utsatt.
5

Stram kjedene ved hjelp av den medfølgende tettere kobling. Du er nå trygt å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145397.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning