Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en Driving elev er tillate

Før du kan motta førerkort, må du få en lærendes tillatelse gjennom statens Department of Motor Vehicles. Hver stat har ulike krav til å få en drivende lærendes tillatelse, men det er noen lignende retningslinjer i de fleste stater. Etter en foreløpig periode med elevens tillatelse, vil du være kvalifisert til å ta eksamen for å få førerkort. Instruksjoner
en

Besøk den lokale DMV kontoret. De kan gi deg en kopi av kravene for å søke om en drivende lærendes tillatelse. Du kan også sjekke på nettet etter informasjon om kvoteplikt. For eksempel har Glencoe Online lenker til hver statens DMV nettside. DMV.org har også state-spesifikk driver tillatelse informasjon.
2

sjekke alderen retningslinjer. Vanligvis må søkere være minst 15 ½ til 18 for å få en lærendes tillatelse. I de fleste stater, må du bevise at du har fullført eller er registrert i et kjøreopplæring program. I noen stater, hvis du er over 17 år, trenger du ikke å være medlem i en instruks program så lenge du har en person over 25 år kjører med deg til enhver tid.

3

Fyll ut de nødvendige skjema fra DMV å få lærendes tillatelse. Som en mindre, trenger du en forelder eller verge til å undertegne søknadsskjemaet. Du må betale noen avgifter i forbindelse med tillatelsen og må ta flere former for identifikasjon som beviser din alder og identitet.
4

Du må også ta og bestå en synstest. Før en kjøretillatelse administreres, vil DMV gi hver enkelt søker en kort øye eksamen.
5

Fullføre en skriftlig eksamen for å få førerens tillatelse. Du må bestå en multiple choice-eksamen, som består av ca 50 spørsmål. Spørsmålene vil forholde seg til trafikkregler og skilting. Så lenge du passerer, vil du kunne få en tillatelse. Hvis du mislykkes, må du vente en angitt tidsperiode før du kan ta en test på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145170.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning