Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan Peel Out med automatgir

Ah, den forførende hvin av dekk bryte løs på fortau. Å skrelle ut med automatgir for første gang er beslektet med et første kyss: slurvete, dårlig utført, men aldri glemt. Dessverre, de fleste nye biler mangler hestekrefter for å oppnå utbrenthet, og det er nesten umulig med en all-wheel drive, men med litt finesse og den rette bilen, røyk og brent gummi vil følge. Instruksjoner
en

preload overføringen. Hold foten fast på bremsen, plasserer girkasse i "Drive", og rev motoren til 1500 til 2000 rpm i ca 15 sekunder. Dette vil klargjøre tranny for dreiemoment utgivelsen som kommer.
2

Slipp trykket på bremsen når du øker throttle. Du vil finne et punkt hvor dekkene begynner å bryte trekkraft mens bremsene foran fortsatt holde bilen tilbake. Dette er det sentrale punkt i peeling ut, og vil komme lettere med praksis. Du kan fortsette å holde på dette stadiet, holde kjøretøyet relativt stasjonær så lenge ønsket (eller til du blåse dekkene).
3

Fortsett å øke gassen som du helt slipper bremsen . Sørg for å opprettholde retningskontroll, spesielt i et kjøretøy med overdreven makt eller en lett bakende (som en pickup lastebil).
4

Fortsett å helle på strømmen. Du kan være i stand til å "kvitre andre" hvis forholdene tillater det. Dette er din bonus skrelle ut: du litt bryte trekkraft som den automatiske girkassen opp. Dette fenomenet er antatt å tiltrekke seg medlemmer av det motsatte kjønn uten å lykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145169.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning