Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en forhandlere lisens i Indiana

Alle som har til hensikt å selge mer enn 12 biler eller lastebiler i Indiana må først bli utstedt en forhandler lisens av staten. Får en forhandler lisens til å selge biler i Indiana kan være en utfordrende øvelse på grunn av det store antallet hekk satt på plass av Indiana Department of State (DoS) for å beskytte forbrukerne mot svindel. Disse hindringene kan overvinnes, men hvis du er metodisk frem og nøye følge retningslinjene som er angitt av både DoS og Indiana Department of Motor Vehicles. Du trenger
Etablert virksomhet i Indiana
$ 25 000 for en obligasjon
Federal identifikasjonsnummer
Bevis på eksisterende forsikring
kamera å ta bilder av eksisterende eiendom
Show Mer Instruksjoner
en

Få en forhandler lisens i Indiana ved å skaffe og fylle ut de nødvendige skjemaene. Først får Søknad om Dealer Business License - State Form 13 215, ved å gå online til Indiana Secretary of State - Forhandlere Division nettstedet og utskrift det (se referanser)

Gå til det offisielle nettstedet for staten. Indiana og skrive ut Indiana Vehicle Merchandising Bond skjema: State Form 53 966 (7-09, (se referanser)

Skriv og be om disse skjemaene hvis du ikke kan skrive dem ut fra hjemmesidene til
Secretary of State - Forhandler Division302 West Washington Street, Room E018Indianapolis, 46204 Indiana
2

Fullfør Søknad om Dealer Business License - State Form 13215 ved å fylle ut all nødvendig forespurte informasjonen, og deretter ta form til din lokale reguleringsplan bord og ha dem signere og godkjenne forhandler etter § 18, "Reguleringsplan godkjenning." Signer og dater skjemaet.

Fyll ut skjemaet, men husk at du må
< p> - har en tidligere etablert forretningssted i Indiana som du har tenkt å bruke som en bilforhandler, - har kjøpt en $ 25000 obligasjon som forsikring mot krav; - gi en føderal identifikasjonsnummer, - fremlegge bevis for garasje og virksomheten forsikring; - gi fotografier av mye og eksteriør av de foreslåtte forretningsområdene - fremlegge bevis for franchise-avtalen (e), hvis det er aktuelt, og-fremlegge bevis for detaljhandel kjøpmann sertifikat, hvis det er aktuelt
3

. Fullfør Indiana Vehicle Merchandising Bond skjema State Form 53966 (7-09), som tilbyr bevis til byrået av motorvogner (BMV) som du har lagt ut en $ 25,000 obligasjon med Department of State of Indiana.
4

Mail de utfylte skjemaene - Forhandler bedrift lisens - statsform 131 215 og statsform 53 966 - til

Secretary of State - Forhandler Division302 West Washington Street, Room E018Indianapolis, 46204 Indiana

5

Ordne en avtale med en representant fra Secretary of State -. Dealer Division når du blir oppringt etter at skjemaene er mottatt Ha møtet på stedet av den foreslåtte bilforhandler for å vise at nettstedet overholder BMV og Statssekretær regler og forskrifter.

Sign og dato forhandleren lisens som vil bli sendt til deg innen tre uker etter møtet hvis du er godkjent av instituttet. Heng den i en fremtredende plass på stedet av din virksomhet hvor dine potensielle kunder vil være i stand til å se det. Hvis du er nektet lisens, vil du få mulighet til å rette eventuelle problemer og på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145260.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning