Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Grunnleggende om Car Driving

Selv om millioner av amerikanere er lisensiert til å kjøre biler, kan lære å kjøre trygt og sikkert være en utfordring. Hver bil har sin egen unike sett av ferdigheter til å mestre, men det er flere grunnleggende ideer som bør holdes i bakhodet av alle sjåfører, enten ny eller erfaren. Sikkerhet

Sikkerhet bør være blant de viktigste delene av å lære å kjøre. Automobile dødsfall har sunket drastisk de siste tiårene, skyldes først og fremst til utvikling og standardisering av sikkerhetsfunksjoner på nye biler. Sikre at bilens sikkerhetsutstyr er i god stand er det første skrittet til driving.A bilen bør ikke være drevet med mindre det er i god kjøreklar stand. Fløyten skal være hørbar for å varsle andre bilister i nødstilfeller. Bremsene bør kontrolleres regelmessig, og skiftes etter behov. I tillegg bør alle speil og vinduer holdes rene. Speil skal være plassert for å gi føreren størst synsfelt, og bør justeres hver gang en ny driver kommer inn i bil. Sikkerhetsbelter bør alltid brukes, og riktige prosedyrer bør følges for å installere og kjøre med barneseter.
Basic Vehicle Operation

Driving hver bil er forskjellig, og en god sjåfør vil bli kjent med hans eller hennes kjøretøy før du begir deg ut på veien. Lese brukerhåndboken er et godt sted å begynne. Grunnleggende kjøretøy drift består av å starte bilen ved hjelp av girspaken, gasspedalen og bremsen, samt styring og med bilens retningsbestemt signals.Drivers bør nøye betjene gass-og bremsepedal før de blir kjent med hvor mye kraft er nødvendig å gjøre bilen starter og stopper. Styring bør gjøres med to hender, plassert på ti og to posisjoner på hjul med mindre du gjør en sving. Bruk retningsbestemt lys (spaken er vanligvis plassert på rattstammen) for å varsle andre sjåfører i alle svingene.
Andre kjøreferdigheter
p Det er flere andre kjøreferdigheter og funksjoner i en bil at sjåførene bør være klar over. Betjening av frontlykter og vindusviskere er avgjørende for kjøring om natten eller i dårlig vær. Også, hvis bilen er utstyrt med funksjoner som tåkelys eller 4-hjulstrekk, bør sjåføren vet hvordan - og når - for å bruke dem. En deltid 4-wheel drive systemet er vanligvis aktivert av en spak eller knapp på bilens midtkonsoll. Tåkelys kan kontrolleres av den samme mekanismen som frontlykter, eller kan ha en egen bryter eller knapp nearby.For biler utstyrt med manuelle girkasser, lære å skifte og betjene clutch er flere utfordringer som krever praksis.

Road Signs

Dyktige kjøring slutter ikke med å mestre driften av bilen selv. Kjenne reglene i veien og hvordan å lese veiskilt er avgjørende for sikker kjøring. Stopp skilt, trafikklys, fartsgrenser, ingen parkeringsplasser skilt og jernbane kryssinger kan være innlysende for de fleste sjåførene, men andre tegn, slik som de tillater eller begrenser enkelte svinger, eller indikerer kjørefelt endringer, må forstås fullt ut før føreren setter ut. I tillegg, vegoppmerking er viktig å forstå. For eksempel, hva slags lane-skillelinjer som brukes fortelle sjåførene om de kan endre baner. Heltrukne linjene mener bilistene bør ikke krysse kjørefelt, gir en delt linje for å endre baner.
Regional Kjøring

Endelig bør en sjåfør bli kjent med de spesifikke utfordringene i kjøring i et bestemt område. Ulike værforhold krever visse ferdigheter, slik som å vite hvordan man skal kjøre i kraftig regn, snø og is, eller fog.Besides forskjellene i været, må sjåførene i ulike stater adlyde spesifikke trafikkregler som kan variere fra stat til stat. Disse kan omfatte innrømmelse av visse svinger, for eksempel U-svinger eller snu høyre ved rødt lys. De fleste statene gir også en maksimal fartsgrense som må følges når fartsgrenser ikke er postet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145205.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning