Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan bruke 4WD i en Trailblazer

The Chevy Trailblazer traff bil markedet i 2002 og viste seg i mange vurderinger å være en svært slitesterk og kraftig kjøretøy. Trailblazer , som er drevet av en rett sekssylindret motor er i stand til å generere over 275 hestekrefter , og er tilgjengelig i både 2 - og 4 - hjulstrekk . Det 4 - hjulstrekk evne til Trailblazer er enkel å bruke på grunn av en roterende knott og bilen automatisk skifter gir når glidning er oppdaget. Det er best å bruke en Trailblazer i 4 -wheel drive-modus på ulendt terreng , veier uten fast dekke , eller i hellinger . 4-hjulstrekk er ikke anbefalt for normal ferdsel eller daglig bruk. Instruksjoner
en

Finn vriknappen merket 4 - WD , eller fire , avhengig av hvilket år din Trailblazer ble produsert i. Avhengig av året, vil denne knappen enten være plassert på midten dashbordet eller nær den automatiske girskift.
2

Vri bryteren med klokken for å engasjere 4 - hjulstrekk . Knotten har en ring rundt det som skal lyse opp når det er engasjert .
3

Kjør sakte over ujevnt eller humpete grusveier . Til tross for sin 4 - hjulstrekk evne, har Trailblazer relativt lav bakkeklaring og kan lett gni hardt på steinete terreng . Sakte stige opp stigninger også. Raske stigninger på hellinger kan sette stor belastningen på kraftoverføringen og kan ødelegge bilen hvis den er presset for hardt for lenge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145485.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning