Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan hente en beslaglagt bil

Når du finner ut at bilen har blitt tauet, kan du ikke vet hva du skal gjøre eller hvem du skal ringe først. Det er viktig å holde seg rolig, samle inn de nødvendige opplysningene og fortsette å finne hjelp i et trygt miljø. Instruksjoner
en

Les skiltene som var nærmest knyttet til hvor bilen var parkert. Søk i hele parkeringsplassen eller blokk hvis det er nødvendig. Se etter tauing selskapets navn og telefonnummer. Hvis mer enn ett selskap eksisterer, ta ned all informasjon som er tilgjengelig for deg.
2

Fortsett til et trygt sted der du kan ringe for å finne ut hvor bilen er. Det er best først å finne deg en tur, så begynner ved å ringe vennene dine til å se hvem som kan plukke deg opp hvis du er alene.
3

Ring tauing selskapet som tok bilen eller finne ut hvem som gjorde ved å kalle de slepe-selskaper nærmest stedet den ble slept fra. Identifisere bilen din ved sin lisens plate nummer, modell, merke og farge. Du må kanskje også angi hvor den ble parkert og hvilken tid du lagt merke til det mangler. Holde hodet klart og være tålmodig.
4

Spør tauing selskapet som impound mye bilen ble tauet til og gå til det stedet. Ta med sjekkhefte eller kredittkort med deg. Eller, hvis du vanligvis holde flere hundre dollar med deg i kontanter, har tenkt på å betale kontant. Også ta med et bilde ID, bevis på forsikring og din tittel eller registrering. Hvis noen av disse elementene er i hanskerommet, be om tillatelse fra verftet til å besøke din bil for å hente dem.
5

Ankom beslaglegge og gå videre til betaling kontoret. Identifiser deg selv som eier av bilen ved å presentere identifikasjon og andre forespurte varer.
6

betale gebyret uten å krangle. Alle har en historie eller unnskyldning for hvorfor deres bil var der det var. Pundet bryr seg ikke.
7

Inspiser bilen før du forlater pund. Ta bilder av noen merkbar skade og fortelle ledelsen om skaden. Ring ditt forsikringsselskap umiddelbart for å finne ut hva som kan gjøres per din forsikringsdekning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145111.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning