Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan søke om førerkort

USA førerkort er utstedt av en DMV (Department of Motor Vehicles), DPS (Department of Public Safety) eller BMV (Bureau av motorvogner). Hvis under 18 år, kan du søke om en midlertidig førerkort. Hvis over 18 - eller flytter til en ny tilstand - du trenger et nytt førerkort, og vil bli bedt om å vise bevis på alle ting som kreves av en første gangs driver, men du vil ikke være nødvendig å gjenerobre den skriftlige eller vei eksamener. Du trenger
Identifikasjon
Proof av SSN
State kjøretøyets registreringsnummer
Liability Insurance
foreldre /verge autorisasjon (hvis mindreårig)
Bevis for kjøreopplæring (hvis mindreårige og kreves av state)
Learner tillatelse
Bevis på bosted (state avhengig)
Vis flere instruksjoner
en

Finn din statens DMV (mest vanlig), BMV eller DPS. Dette er så enkelt som en Internett-søk med: Ditt State Navn + DMV, BMV eller DPS. Hvis du er usikker på hvilken å prøve, prøve DMV først, deretter DPS. Oddsen er at den rette vil fortsatt komme opp i søket med DMV. Se på nettsiden adressen til å sørge for at du har tilgang til den offisielle regjeringen området. (. Se eksempel lenker under) Du kan også prøve: State Navn + drivere + lisens. De fleste offentlige områder vil inkludere en "Kontakt oss" link hvor du kan sende inn spørsmålet ditt hvis du ikke finner svaret på nettstedet.
2

Møt den nødvendige minimum alder. (Dette varierer mye fra stat til stat Noen stater har programmer slik at tenåringer så unge som 14 for å begynne å kjøre;.. Men de fleste stater vil kreve alderen 15-16) Bevis på alder, for eksempel med en fødselsattest, er vanligvis nødvendig. Har foreldreansvar eller foresatte tillatelse hvis du er mindreårig. Kunne vise gyldig legitimasjon. Dette kan være en primær form for identifikasjon (primær betydning dokumentet inneholder bildet ditt, fullt navn og fødselsdato) eller en sekundær form for identifikasjon (som inkluderer ditt navn og DOB), pluss to bærende legimitasjonsdokumenter. Du kan bli bedt om å vise bevis for bosted. Noen stater kreves bevis på at du har et personnummer. Dette bevis kan være et kort, en utskrift fra trygdekontor, en militær ID, helseforsikring dekket av en offentlig etat, en nåværende college transkripsjon eller en fred offiser eller flysertifikat.

Noen stater vil også kreve bevis du er registrert i skolen og kan også ha en gjennomsnittskarakter kravet. For lisensen din, vil du ha ditt bilde tatt. I noen stater - i California og Texas, for eksempel - vil du også ha din avtrykk tatt
3

Fyll ut de nødvendige driveren søknadsskjema.. Selve formen navn /nummer er annerledes med hver stat. Men du kan finne den riktige formen på ditt nærmeste DMV (BMV eller DPS). Og navnet på skjemaet vil bli notert på statens DMV nettstedet. Faktiske former er også allment tilgjengelig hos din lokale tinghuset.
4

Show bevis for å ha tatt kjøreopplæring hvis det kreves av staten. Forvente at disse variasjoner, avhengig av tilstanden din: Parent lært "kjøreopplæring" kan tillates. I stater hvor det er tillatt, kan det være ytterligere krav og skjemaer dine foreldre må sende for å kvalifisere seg.

Du gjorde være nødvendig å ha en driver utdanning sertifikat eller en pre-lisensiering kursbevis fra statlige godkjente skoler før du kan selv gjøre en avtale for å ta veien test. I noen stater, fullfører et godkjent driver opplæring kurs og ha en Student kursbevis, kan frita deg fra skriftlig eksamen.

Noen stater krever både bevis for kjøreopplæring og sjåførens trening enten som separate kurs eller som en integrert kurs. Du kan også være nødvendig å kjøre med en tillatelse for en viss mengde tid før du kan søke om førerkort.
5

betale påmeldingsavgiften. Dette dekker vanligvis alle nødvendige eksamener - en visjon eksamen, en skriftlig eksamen og en vei (eller kjøring) eksamen. Generelt, dekker gebyret eksamener minst én gang. Hvis du mislykkes, kan ta en retest koste en ekstra avgift.
6

Show bevis på kjøretøyets registreringsnummer og ansvarsforsikring. Opp til skriftlig eksamen (hvis nødvendig) og få lærendes tillatelse. Øvelseskjøre med en annen lisensiert sjåfør i front uansett tidsperiode kan spesifiseres.
7

Gjør en avtale (om nødvendig) for å ta veien test. Pass veien test for å få førerkort. Du vil motta en midlertidig en som dagen hvis du passerer, og den siste en vil trolig komme i posten. Gjør en avtale (om nødvendig) for å ta veien test. Pass veien test for å få førerkort. Du vil motta en midlertidig en som dagen hvis du passerer, og den siste en vil trolig komme i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145202.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning