Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik beskytter du bilen fra Auto Theft

Det finnes utallige måter å beskytte bilen din fra auto tyveri. Bør vurdere minst ett av dem, siden hvert kjøretøy kan potensielt stjålet. Ingen enhet eller teknikk er en garanti, men ved å følge disse trinnene vil du øke dine sjanser for å holde kjøretøyet trygt. Instruksjoner
en

Parker kjøretøyet på et sikkert, trygt sted. Se etter parkeringsplasser med stasjonert sikkerhetsvakter eller mange som følges opp av overvåkingskameraer.
2

Skjul verdifulle gjenstander som CDer, dyre solbriller, mobiltelefoner, MP3-spillere eller andre gadgets under setene, i hanskerommet eller under et teppe. Dette vil ta bort en motivasjon for et innbrudd.
3

alltid fjerne og ta nøklene med deg, selv om bilen er parkert i garasjen eller utenfor huset ditt. Bil tyver er alltid på utkikk etter biler med nøklene fremdeles i dem.
4

Installer et kjøretøy kill switch. Når du forlater bilen, bla denne bryteren kutter strømmen til tenningen, noe som gjør bilen vanskelig å starte.
5

alltid la bilen vinduene lukket om mulig. Når du er bekymret for kjæledyret å ha ventilasjon, lukke vinduene og ta med kjæledyret ditt med deg.
6

bruke garasjen til å lagre din bil. Alltid låse garasjen og bilen dører.
7

Installer et sporingssystem. Sporingssystemer skjule en sender eller annet sted på bilen, slik at politiet å spore det i tilfelle et tyveri.
8

Spill inn VIN (Vehicle Identification Number). Du kan finne den på dashbordet i nærheten av frontruten eller på innsiden av driver's-sidedøren nær låsemekanismen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145081.html

Previous: No
Next:

drivere Utdanning