Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik skaffer en førerkortet i Texas

Evnen til å kjøre er en viktig faktor i mange områder av vår hektisk samfunn. Alle beboere som opererer et motorkjøretøy på noen Texas gate eller motorvei må ha en Texas lisens. Innhenting av en lisens kan oppnås ved å følge noen få korte skritt. Du trenger
Riktig dokumentasjon
kjøretøy i god mekanisk tilstand
Verifisering av forsikring
Texas Driver Handbook
Social Security Number
Kjøretøy med gyldig tag
Show Flere Instruksjoner
en

Få tak i og studere Texas Driver håndbok, som er tilgjengelig på ditt lokale Driver License kontor. Manualer kan ikke bli sendt, men kan lastes ned fra Texas Department of Public Safety hjemmeside (se link).
2

Søk om lisens i person om førerkortet kontor. Steder og timer kan bli funnet på baksiden av håndboken eller ved Texas Department of Public Safety hjemmeside (se link).
3

Ta med riktig identifikasjon. Akseptable former for dokumentasjon er spesifisert i Texas Driver Handbook. Bevis på ansvarsforsikring er også nødvendig hvis du tar en førerprøve.
4

Send fastsatte avgifter før du tar noen eksamen. Gebyret kan kandidaten ta tre eksamener for hver test.
5

Pass alle de nødvendige undersøkelser. Det er fire tester: en visjon screening, 2 kunnskapstester og en drivende test. Du kan ikke være nødvendig å ta alle eksamener.
6

oppfyller alle kravene. Du vil få en kvittering som du kan bruke som en midlertidig lisens for 60 dager eller til avdelingen post permanent lisens til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145082.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning