Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en Oklahoma Driver Permit

Oklahoma tillater tenåringer å ta en driver opplæring kurs på 15 år gammel, men er tenåringer ikke lov til å søke om en elev tillatelse eller driver tillatelse til 15 og et halvt. Hvis tenåringer ikke ta en driver opplæring kurs, kan du ikke søke etter en driver tillatelse til fylte 16 år. Mange skoler over Oklahoma tilbyr driver opplæring klasser i løpet av sommeren eller etter skolen. De fleste skolene kreve en liten avgift for disse klassene. Driver opplæring kurs er svært oppmuntret i Oklahoma. Her er noen retningslinjer for å hjelpe deg å forstå den kompliserte prosessen for ungdom å få en Oklahoma driver tillatelse. Du trenger:
Oklahoma Førerinstruksjon
Documentation skolen påmelding
Dokumentasjon kriterium-refererte lesing test gikk på en 8. klasse nivå
Gjennomføring av driver opplæring kurs
Social Security Number
Riktig identifikasjon
Vis flere instruksjoner
en

Komplett driver opplæring kurs ved alder 15 og en halv eller være minst 16 år gammel uten. Sjåføren utdanning kurset omfatter klasserom og praktisk trening.
2

Studer Oklahoma Driver Manual fra foran til bak. Alle spørsmål for den skriftlige prøven er hentet fra denne boken.
3

Søk om eleven tillatelse, noen ganger referert til som driver tillatelse, på det nærmeste Driver License Office. Søknaden må gjøres i person og krever foresattes underskrift på søknaden hvis under 18 år.
4

Ta med skikkelig dokumentasjon. Disse dokumentene omfatter søknaden om eleven tillatelse og bevis på identitet blant annet personnummer. Under 18 år krever ytterligere dokumentasjon som verifikasjon av innmelding og deltakelse i skole og dokumentasjon du har passert en lesning språktest på åtte-klassetrinn.
5

Pass visjonen test. Før den skriftlige eksamen er gitt for eleven tillatelse, er en rask visjon test administreres.
6

Ta testen. Du er ikke pålagt å betale noen avgifter før du har gått og fullført alle kravene.
7

Pass den skriftlige prøven. En score på 70 prosent eller bedre regnes som bestått. Du får 20 multiple-choice spørsmål.
8

Møt alle kravene til en elev tillatelse. Sensor vil gi deg et skjema som sier hvilken type lisens du har lov til å ha, de begrensninger som gjelder for deg, og avgiften.
9

skjemaet du har mottatt fra sensor til den lokale tag etaten. Bildet ditt vil bli tatt, avgifter samlet, vil du få utstedt en Oklahoma elev tillatelse eller driver tillatelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145083.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning