Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en Texas Driver Permit

I Texas kan en søker søke om en instruksjon tillatelse i en alder av 15 hvis drivere utdanning er fullført. Denne tillatelsen vil bli utstedt uten et fotografi i den hensikt lovlig slik at søkeren å øvelseskjøre med en lisensiert sjåfør. Selvfølgelig er det andre begrensninger og krav for alle under 18 år å kjøre i Texas. Her er noen retningslinjer for å hjelpe deg å forstå den kompliserte prosessen for ungdom å få en Texas instruksjon tillatelse. Du trenger
Riktig dokumentasjon
Brev fra skolen om deltakelse eller gjennomføring
Sertifikat for ferdigstillelse av føreropplæringen selvfølgelig States Texas Driver Handbook
Social Security Number
Vis mer Instruksjoner
en

Sjåføren må være minst 15 år gammel med driver opplæring kurs eller være minst 16 uten en driver utdanning kurset. Driver opplæring kurs er svært oppmuntret i Texas.
2

Fullføre en driver opplæring kurs. Sjåføren utdanning kurset omfatter klasserom og praktisk trening.
3

Studer Texas Driver Handbook. Den skriftlige prøven består av to deler -. Regler og veiskilt
4

Søk om undervisningen tillatelse ved nærmeste Driver License Office. Søknaden må gjøres i person. Hvis driveren-å-være er under 18 år, må en forelder skrive under på søknaden.
5

Bring all riktig dokumentasjon på tidspunktet for testen. Disse dokumentene omfatter søknad om instruksjon tillatelse og bevis på identitet blant annet personnummer. Under 18 år krever ytterligere dokumentasjon som driver opplæring sertifikat for ferdigstillelse, verifikasjon av innmelding og deltakelse i skolen.
6

Pass visjonen test. Før den skriftlige eksamen, er en rask visjon test administreres på kontoret
7

Pass begge deler av den skriftlige prøven -. Reglene test og skilt test. En score på 70 prosent eller bedre regnes som passerer på hver test.
8

betale $ 5 avgift. Instruksjonen Tillatelsen er gitt, og det vil utløpe på søkers neste fødselsdato, pluss ett år. Instruksjonen Tillatelsen kan ikke fornyes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145084.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning