Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan bli en Defensive Driving Instruktør i Maryland

Foruten å ha nerver av stål, må defensiv kjøring instruktører i Maryland møte en rekke andre krav før de blir sertifisert. Fordi kjøring kan være så farlig, tjene sertifisering som en defensiv kjørelærer er en omfattende prosess, og blir tatt på alvor av staten. Instruksjoner
en

bli tilknyttet en kjøreskole som vil ansette deg etter at du blir sertifisert. Dette er et krav for å begynne søknadsprosessen, i henhold til Maryland Motor Vehicle Administration nettside, som kan finnes på http://www.mva.maryland.gov/.
2

Kontakt Maryland Driver Instruksjon Services Division å få et program til å tjene sertifisering som trafikklærer. (Se Resource 1).
3

Fyll ut søknaden og inkludere en kopi av førerkort, high school diplom eller GED sertifikat. Du må ta med en kopi av din treårige kjøring posten hvis du ikke har bodd i Maryland i minst et år.
4

DMV vil vurdere søknaden din og kan søke ytterligere informasjon . Når søknaden er gjennomgått, vil en kriminell bakgrunn sjekk gjennomføres og din kjøring posten vil bli undersøkt.
5

Du må ha en fysisk eksamen fra en lege godkjent av din tilknyttede kjøreskole. Resultatene vil bli holdt på skolen.
6

Du blir nødt til å fullføre en statlig godkjent driver-utdanning instruktør sertifisering kurs (Se Resources 2 og 3), viser ferdigheter i undervisning på egen sjåfør program på engelsk. Instruktøren sertifisering kurs, ifølge Enkel metode Driving School, koster i underkant av $ 700 med alle materialer inkludert.
7

Du må bevise at du er ansatt av en sertifisert kjøreskole med dokumentasjonen fra skolen . Send riktig dokumentasjon til motorvogn administrasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145584.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning