Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Florida Driving Rules

Hver stat har et annet sett med trafikkreglene, og det er opp til føreren av kjøretøyet for å følge reglene i staten han er i, selv om bare passerer gjennom staten. Husk at setebelte lover, maksimum fartsgrenser og forsikring krav varierer fra stat til stat. Florida er på den nasjonale listen over stempelkompressorer stater, noe som betyr at du kjører begått i Florida rapporteres til hjemstatens DMV. Sikkerhetsbelter

passasjerer i forsetet er pålagt å bruke bilbelte til enhver tid. I baksetet, bør barn under 16 bli bilbelte eller plasseres i riktig bil eller beltestol. I Florida, kan politi stoppe bilen for bilbelte brudd, hvor mange stater vil bare billett lovbrytere. Kostnaden for et sete belte brudd er $ 30 for voksne og $ 60 for feil behersket barn per mars 2010.
Maksimumshastighetene

På landsbygda utdanningen motorveier, maksimal hastighet grensen er 70 MPH, redusert til så lavt som 45 i enkelte sentrumsområder. Andre motorveier variere fra 60 MPH i landlige innstillinger til 40 i byens grenser. De fleste skolen soner er 20 MPH og er strengt håndhevet. Du kan bli ticketed for så lite som én kilometer over grensen i enkelte områder og situasjoner, men du er generelt tillatt en fem MPH nåde. Reiser mer enn 15 miles over grensen kan bli ticketed som hensynsløs kjøring og innebærer mer alvorlige konsekvenser. Kostnaden for fartsovertredelse brudd vil variere fra region til region i staten.
Forsikring

Florida loven krever et minimum av forsikring for alle registrerte kjøretøy som drives i staten. Kjøretøy skal være forsikret for $ 10,000 i én person personskade ($ 20 000 for flere personer), $ 10 000 materielle skader og en kombinert enkelt grense på $ 30.000. I tillegg krever Florida lov drivere for å bære nei-feil forsikring på $ 10.000 skade på eiendom og $ 10000 personskade. Unnlatelse av å presentere bevis for forsikring kan resultere i en bot, umiddelbar fjerning av bilens nummerskilt, eller arrestasjon og suspensjon av førerkort.
DUI lover

Den juridiske blod alkohol innhold i Florida er 0,08. Statlige og lokale kommuner opererer mange sikkerhet og nøkternhet sjekkpunkter, og håndheve fyllekjøring lover regnes som en topp prioritet. Mistenkte DUI lovbrytere er anholdt, og overbevisning i henhold til Florida loven er en seks måneders obligatorisk suspensjon av din kjøring privilegium, sammen med hundrevis av dollar i bøter og saksomkostninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145368.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning