Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan passere en Road Test i New York

Anskaffelse av et førerkort er en overgangsrite for tenåringer og voksne i alle aldre. Hver stat har forskjellige regler og krav for å få et førerkort, men ett trinn er konsekvent: Potensielle sjåfører må bestå en road test som det siste trinnet. The New York State road test er vanligvis utfordrende, men med praksis og de riktige dokumentene, vil du være i stand til å passere det første eller andre gang. Du trenger
Learner tillatelse
MV-278 pre-lisensiering kursbevis form eller MV-285 driver opplæring sertifikat skjema
bil med gyldig registrering
Penn eller blyant
Papir

Vis flere instruksjoner
en

Practice kjører godt før de legger veien test. The New York State Department of Motor Vehicles anbefaler potensielle drivere arbeidet med kjøreferdigheter på dagtid og om natten, samt i områder med sterk trafikk. Hvis du er under 18 år, må du ha minst 50 timer kjøreopplevelse som har blitt overvåket av en voksen.
2

Ring New York State DMV telefon road test automatisert system til å planlegge din test. Du kan også planlegge på nettet direkte på DMV nettsiden. Du vil trenge din elev tillate hendig samt MV-278 pre-lisensiering kursbevis form eller MV-285 driver opplæring sertifikat skjemaet. Hvis du planlegger over telefonen, må du ha penn eller blyant og papir for å skrive ned dato, tid og veibeskrivelse til test sted. New York State sender ikke ut bekreftelser via mail. Gebyret for å planlegge veien test er 10 dollar.
3

gjennom den elektroniske brosjyren, "Road Test Tips", for å bidra til å forberede deg for den store testen. Brosjyren inneholder en rekke driving tips.
4

Ankom test plassering minst 30 minutter for tidlig. Hvis du er sent, kan anlegget ikke har tid til å legge deg tilbake i dagens tidsplan. Sørg for at du tar med din lærendes tillatelse til identifikasjon og enten MV-278 eller MV-285 skjemaer.
5

Fest sikkerhetsbeltet før du setter nøklene i tenningen. Mange savner dette trinnet og forankres verdifulle poeng fra poengsummen deres.
6

Slapp av og ta deg god tid. Du vil bli bedt om å utføre en tre-punkts sving og å lukeparkere. Sensor vil også kreve at du kjører i områder med sterk trafikk og utføre svinger i kryss med både trafikklys og stoppskilt. Pass på at du følger alle fartsgrenser.
7

Takk sensor uavhengig av om du har bestått eller ikke bestått. Hvis du passerer testen vil du motta en midlertidig lisens den dagen. Hvis du ikke vil ha muligheten til å ta testen igjen når som helst før lærendes tillatelse utløper. Eventuelle ekstra road test vil koste 40 dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145346.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning