Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Proffene på tenåringer Tar Driving Utdanning

Innen en ung person når midten av tenårene, begynner han lurer på hvordan du kan få et førerkort. Mens ferdigstillelse av en driver-utdanning selvfølgelig ikke er nødvendig for å få en lærendes tillatelse i alle stater, er det likevel anbefales omtrent overalt. Likevel, som tenårene dødsfall fra kjøretøy-relaterte ulykker fortsette med uforminsket styrke, er tro på verdien av disse klassene begynner å avta, og mange stater oppdaterer sine pedagogiske teknikker og gjennomføring av ulike restriksjoner på tenåringer i løpet av sine første år på veien. Historie

I mange år var sjåfør-utdanning klasser tilbys på videregående skoler enten som en del av den ordinære læreplanen eller som en etter-skolen program. Fram til slutten av 1970-tallet, fikk disse kursene føderal finansiering. I dag, på grunn av økonomiske bekymringer, planlegging begrensninger, og det faktum at noen land ikke mandat driver opplæring;. Programmene er generelt tilbys i skolene som en extracurricular aktivitet som elevene blir belastet med et gebyr

Typer

dag, driver-opplæringsprogrammer flytter inn i nye og innovative arenaer inkludert Internett, DVDer og andre hjemme-instruksjonsvideoer formater. Enkelte stater, som California, nå anbefale og gi juridisk anerkjennelse til ulike online kurs, som ved ferdigstillelse, tillater en ung person å få en lærendes tillatelse. Columbia High School of Albany, New York, gir high school studiepoeng til studenter som tar et driving kurs som inkluderer tid på en kjøresimulator.

Misforståelse

Til tross for de mange trening tilgjengelige alternativer, statistikken viser at det fortsatt er altfor mange tenårene dødsfall og skader på veien. Ifølge en Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapport, 4544 unge mellom 16 og 19 år mistet livet i motor-kjøretøy krasjer i løpet av 2005. En annen 400000 påført alvorlige skader. Med så mange fatale ulykker fortsatt skjer på en årlig basis, er myndighetene kommer til å tro at føreropplæringen alene ikke er effektive nok.
Forebygging /løsning

CDC anbefaler gjennomføringen av uteksaminert driver-lisensiering systemer, som er designet for å forsinke fulle lisenser, samtidig som den nye driveren for å få hennes første kjøreopplevelse under lavt-risikoforhold. Noen stater, for eksempel Connecticut, har allerede vedtatt nye lover som ansetter uteksaminert lisensiering prosedyrer for tenåringer 18 år og yngre. Ifølge CDC, disse restriksjonene allerede står for reduksjoner på opp til 40 prosent i fatale og skader krasjer.
Hensyn
p Det er mange argumenter til føreropplæring for tenåringer . Disse kursene presentere verdifull informasjon om trafikkregler, bremselengden og hvordan du kan unngå ulykker. Likevel ser det ut til at erfaring er den beste læreren, og ved å vedta nye lisensiering prosedyrer, er tjenestemenn å hjelpe unge mennesker til å få verdifull erfaring mens resterende i et relativt trygt miljø. Foreldre som bor i stater som ennå ikke har implementert uteksaminert driver-lisensiering systemer rådes til å følge de samme retningslinjene i løpet av de første månedene av deres tenåringens kjøreopplevelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145250.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning