Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Enkleste måten å lære å kjøre

Den enkleste måten å lære å kjøre er å ta det steg for steg. Starte på en parkeringsplass, og deretter flytte til tilbake veier, så en motorvei, og så til slutt prøve å kjøre på mindre enn ideelle forhold. Og viktigst - praksis. The Parking Lot

Det beste stedet å lære det grunnleggende om kjøring er på en parkeringsplass. Ha en forelder eller annen erfaren sjåfør tar deg til et stort, tomt mye med masse plass til å kjøre rundt. Ved første, skru på bil og bli kjent med de ulike kontroller, for eksempel vindusviskerne, brights, klimaanlegg, nødblink og defroster. Deretter satte bilen i stasjonen og sakte ta foten av bruddet. Du bør ikke trenger å trykke på gasspedalen i begynnelsen, i stedet ri brems du lære å styre og bli komfortabel med hjulet. Til slutt, øve på å bruke gasspedalen til å øke hastigheten og bremsen å bremse ned. Øv trekke inn en tom parkeringsplass og backing ut igjen. Fortsett til du føler deg trygg på din akselererende, bremsing og styring evner.
Sidegatene

Finn et rolig område med mange sidegatene for din neste øvelse. Øv bremse ned når du nærmer deg et kryss, snu rundt kurver lett, noe som gjør både høyre og venstre svinger og holde turtallet konstant mens du går oppoverbakke og nedoverbakke. Spør den erfarne sjåføren følger deg hvis du har spørsmål om regler, for eksempel når du skal gå på en fire-veis stoppskiltet, som har forkjørsrett i et veikryss og hvilke konkrete gateskilt mener. Du ønsker kanskje å øve på sidegatene for flere økter før du går videre til neste trinn.
Highway Kjøring

Nå er du klar for den store ligaer. Ta deg erfaren sjåfør til en nærliggende motorvei, fortrinnsvis på en tid av døgnet da det ikke er mye trafikk. Øv bytte baner med ingen biler bak deg, så sammenslåing i trafikken når det er biler bak deg. Drive en stund på motorveien, bytte baner og til å opprettholde en konstant hastighet og bruker av og på rampen riktig. Det er lurt å øve motorveien kjører ofte til du føler deg helt komfortabel navigere en motorvei på egen hånd.
Mindre enn ideelle forhold

Når du føler deg komfortabel kjøring, prøv kjøring under forhold som ikke er ideell - for eksempel om natten, i kraftig regn, i tung snø, på isete veier og nær veiarbeid. Å bli komfortabel med disse forholdene er et viktig siste trinnet i å lære å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145221.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning